Πιο εντυπωσιακή από ποτέ η Ναταλία Γερμανού – Άφησε τους πάντες άφωνους με το μαύρο μαγιό της

1 Min Read

Σε mood διακοπών βρίσκεται η Ναταλία Γερμανού, αφήνοντας για λίγο πίσω της τις επαγγελματικές υποχρεώσεις και απολαμβάνοντας ξέγνοιαστες στιγμές δίπλα στη θάλασσα.

  • Η δημοφιλής παρουσιάστρια και στιχουργός φαίνεται πως έχει βρει τον ιδανικό τρόπο για να γεμίσει τις μπαταρίες της πριν επιστρέψει στους έντονους ρυθμούς της νέας τηλεοπτικής σεζόν.
  • Σε πρόσφατα στιγμιότυπα από τις καλοκαιρινές της εξορμήσεις, η Ναταλία Γερμανού ποζάρει χαλαρή στην παραλία, κλέβοντας τις εντυπώσεις με το κομψό μαύρο μαγιό της.

Ξαπλωμένη στην άνεση της ξαπλώστρας και κάτω από τη σκιά της ομπρέλας, απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα, δείχνοντας πως οι διακοπές της είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόταν.

Το look της συμπληρώνουν τα αγαπημένα της αξεσουάρ, αλλά και ένα αέρινο φλοράλ μαντήλι, το οποίο δίνει μια πιο ανάλαφρη και καλοκαιρινή πινελιά στις εμφανίσεις της.

Ιδιαίτερα όμορφες είναι και οι στιγμές της την ώρα του ηλιοβασιλέματος, όταν απολαμβάνει βόλτες δίπλα στο κύμα με αγαπημένα της πρόσωπα.

Η παρουσιάστρια δείχνει πιο χαλαρή και ανανεωμένη από ποτέ, απολαμβάνοντας το ελληνικό καλοκαίρι και παίρνοντας δυνάμεις για όσα έρχονται στην επαγγελματική της ζωή.

Share This Article