in

CryCry OMGOMG

Πηνελόπη Αναστασοπούλου – «Καθημερινά μου ζητάνε βοήθεια άνθρωποι που έχουν υποστεί βία»

Για τη βία κατά των γυναικών και τις εκκλήσεις για βοήθεια που λαμβάνει η ίδια μέσα από τα social media μιλά η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Η γνωστή ηθοποιός παραβρέθηκε σε σχετική φιλανθρωπική εκδήλωση και η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού» ήταν εκεί για να τη συναντήσει.

«Δεν είναι ταμπού η κακοποίηση των γυναικών, είναι φόβος. Δυστυχώς συμβαίνει καθημερινά να μου ζητούν βοήθεια, όχι μόνο γυναίκες αλλά και σε άντρες, αγόρια, κορίτσια. Μην το εστιάζουμε μόνο στον δικό μας χώρο. Συμβαίνει όχι μόνο στη δουλειά μας αλλά και στα σπίτια μας», ανέφερε αρχικά η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

 

«Ο δικός μας χώρος παίρνει ούτως ή άλλως μία δημοσιότητα για τους καλούς λόγους, που έχει να κάνει με το καλλιτεχνικό κομμάτι. Οπότε είναι λογικό να παίρνει μία μεγαλύτερη διάσταση, γιατί αφορά ανθρώπους που μπαίνουν μέσα στο σπίτι μας από την τηλεόρασή μας», επισημαίνει η ηθοποιός.

«Φυσικά και θα το ξανάκανα όλο αυτό με το #metoo και θα συνεχίσω να το κάνω. Δεν είναι καν ερώτηση για μένα. Φυσικά και υπάρχει ελπίδα. Οποιοδήποτε μικρό λιθαράκι βάζει καθένας μας για την εξάλειψη της βίας είναι στην πραγματικότητα τεράστιο», παραδέχεται αμέσως μετά η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Υπενθυμίζεται πως η Πηνελόπη Αναστασοπούλου πήρε ενεργά μέρος στην υπόθεση του #metoo που ξέσπασε τα τελευταία χρόνια στον χώρο του θεάτρου.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Έχασε 100 κιλά χωρίς φάρμακα και γυμναστική – «Ήμουν μία ωρολογιακή βόμβα που περίμενε να σκάσει»

Νέα καταγγελία για το ινστιτούτο αισθητικής – «Το πρόσωπο μου παραμορφώθηκε από τα νήματα»