in

Πιλότος πέθανε κατά την διάρκεια πτήσης – Τον βρήκαν στο μπάνιο του Boeing 787

Ένας πιλότος κατέρρευσε και πέθανε στο μπάνιο κατά τη διάρκεια πτήσης από το Μαϊάμι στην Χιλή, με το αεροσκάφος να πραγματοποιεί αναγκαστική προσγείωση στον Παναμά το βράδυ της Κυριακής, σύμφωνα με την NY Post.

  • Ο 56χρονος Iván Andaur βρισκόταν στο τιμόνι της πτήσης της LATAM με προορισμό το Σαντιάγο γύρω στις 23:00 όταν υπέστη καρδιακή ανακοπή. Οι δύο συγκυβερνήτες του αναγκάστηκαν να προσγειωθούν στο Διεθνές Αεροδρόμιο Tocumen στην πόλη του Παναμά – καθώς μια νοσοκόμα και δύο γιατροί έσπευσαν να τον σώσουν.

«Δυστυχώς, δεν είχαμε τον απαραίτητο ή επαρκή εξοπλισμό για να τον επαναφέρουμε», είπε η νοσοκόμα. «Η LATAM πρέπει να βελτιώσει το θέμα του πρωτοκόλλου σε περίπτωση έκτακτων περιστατικών υγείας και ιατρικής ανάγκης όπως αυτή, όπου μπορούν να σωθούν ζωές, αλλά χρειάζονται πόροι». Ένας επιβάτης είπε ότι ένας συγκυβερνήτης ρώτησε αν υπήρχαν γιατροί στο αεροπλάνο περίπου 40 λεπτά μετά την απογείωση.

  • «Μας είπαν ότι θα προσγειωνόμασταν γιατί ο πιλότος ένιωσε αδιαθεσία και όταν φτάσαμε μας ζήτησαν να εκκενώσουμε το αεροπλάνο γιατί η κατάσταση είχε επιδεινωθεί», περιέγραψε ο επιβάτης, ο οποίος δεν κατονομάστηκε.

Οι επιβάτες μεταφέρθηκαν σε ξενοδοχεία στην πόλη του Παναμά και η πτήση συνεχίστηκε την Τρίτη. «Τηρήθηκαν όλα τα απαραίτητα πρωτόκολλα κατά τη διάρκεια της πτήσης για να διαφυλαχθεί η ζωή του πιλότου. Δυστυχώς, μετά την προσγείωση και την περαιτέρω ιατρική βοήθεια, ο πιλότος πέθανε», είπε η αεροπορική εταιρεία στην The Post. «Ο Όμιλος LATAM είναι βαθιά λυπημένος για αυτό το γεγονός και δράττεται της ευκαιρίας για να εκφράσει τα πιο ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του υπαλλήλου μας».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Θύμα κλοπής η Φελίσια Τσαλαπάτη

Θεσσαλονίκη – Χειροπέδες σε σάτυρο που βιντεοσκοπούσε 29χρονη εν αγνοία της