in

LoveLove OMGOMG

Οι ευχές της Δεβετζή στον Κοκλώνη – «Θα είμαι εδώ οποιαδήποτε ώρα και στιγμή»

Τα γενέθλιά του έχει σήμερα (4/8) ο Νίκος Κοκλώνης τα οποία γιόρτασε ήδη από την αλλαγή της ημέρας στη Μύκονο, εκεί όπου οι καλοί του φίλοι του ετοίμασαν ένα πάρτι – έκπληξη με τούρτα και βεγγαλικά.

Από εκεί δεν έλειπε η κολλητή του φίλη Πηγή Δεβετζή, η οποία θέλησε να του ευχηθεί και δημόσια με μία ανάρτησή της στο Instagram και διάφορες φωτογραφίες τους.

«Χρόνια πολλά κ ευτυχισμένα στο υπέροχο αυτό πλάσμα κ ένα πολύ γλυκό παιδί μα πάνω από όλα αγαπημένο αδερφικό μου φίλο !! «Λίγες γραμμές πολλές ευχές για μια ζωή όπως τη θες αγαπη μου «αυτά τα λόγια θα σου πω μέσα απο την καρδιά μου !! Σ ευχαριστώ για όλες τις υπέροχες στιγμές που περναμε μαζι κ όλα αυτά που μοιραζόμαστε !!! Σ αγαπωωώ πολύ κ είμαι εδώ για σένα οποιαδήποτε ώρα οποιοδήποτε στιγμή», έγραψε χαρακτηριστικά η αθλήτρια.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

  1. ουτε πιεζουν να ειναι σε εκπομπες μεσω φιλων τους , ουτε δεχονται δωρακια καθε ειδους , ουτε φωτογραφιζονται με ελικοπτερα που πληρωνει ο φιλος τους , για να πουλησουν μουρη. Οι πραγματοκοι φιλοι ειναι εκει για να στηριξουν στα δυσκολα και να ειναι διπλα και διακριτικα στα ευκολα και στις χαρες. Εγω αυτους λογαριαζω για φιλους , Κοκλωνη εστιασε σε πραγματικους φιλους και οχι σε Καινουργιου και λοιπους . Απο ολους αυτους δεν θα μεινει κανενας στο τελος πιστεψε με , ισως μονο ο Σαμαρας

Η Μπόσνιακ στη Μύκονο – Με λευκό μπικίνι στην Ψαρρού

“Λιώνει” κόσμο η Καρολίνα του «Survivor» – Δεν παίζονται αυτά τα προσόντα