in ,

OMGOMG AngryAngry CryCry LOLLOL

Πιέσεις στην ΕΡΤ να αποφύγει τον περσινό διασυρμό στη Eurovision – Πολλές οι αρνήσεις

Έντονος προβληματισμός στην ΕΡΤ για την επόμενη συμμετοχή της Ελλάδας στη Eurovision μετά τον περσινό διασυρμό…

  • Μάλιστα ο τότε υπεύθυνος για το πρότζεκτ εντός Αγίας Παρασκευής και υποδιευθυντής του προγράμματος Κώστας Μπουρούνης είχε σκεφθεί έντονα το ενδεχόμενο παραίτησης όμως αυτό δεν προχώρησε.

Πολλά τα παρατράγουδα με το καλημέρα σας. Η παρ’ ολίγον δικαστική διαμάχη με τη Melissa Mantzoukis, οι κραυγές του Victor Vernikos, η διάτρητη από παντού διαδικασία επιλογής του καλλιτέχνη και εν τέλει η απαξίωση της χώρας μας από τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες. Και ενώ το ΡΙΚ ετοιμάζει υπερπαραγωγή με πολλές εκπλήξεις στην ΕΡΤ ψάχνονται.

  • Το ένα σενάριο είναι Εθνικός Τελικός όμως τι ενδιαφέρον μπορεί να έχει χωρίς μεγάλα ονόματα; Καθώς κανένα μεγάλο όνομα δεν θα δεχθεί να μπει σε διαδικασία ψηφοφορίας.

Το δεύτερο σενάριο είναι απευθείας ανάθεση σε κάποιο Big Name ωστόσο όλη η «πρώτη γραμμή» του ποπ τραγουδιού βλέποντας πως πια η Eurovision δεν «πουλάει» ούτε μέσα αλλά κυρίως ούτε έξω είναι απρόθυμη να μπει σε διαδικασία και ρυθμούς του μουσικού διαγωνισμού.

Η άνωθεν εντολή στο Ραδιομέγαρο είναι να βάλουν τα δυνατά τους ώστε φέτος να έχουμε αξιοπρεπή εκπροσώπηση και να έρθει και πάλι πίσω το νεανικό κοινό. Θα το καταφέρουν;

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Έφτασαν στην Αθήνα πατέρας και γιός Σταμούλης – Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στον μικρό Χρήστο

Κεφαλονιά ΤΩΡΑ – Καλύτερη η εικόνα με την φωτιά. Τα εναέρια μέσα έκαναν την διαφορά