in

CuteCute

Πέτρος Πολυχρονίδης – «Τον Τροχό της Τύχης θα τον αφήσω μόνο αν με αφήσει αυτός»

Συνέντευξη στον Σκάϊ έδωσε ο Πέτρος Πολυχρονίδης. Ο παρουσιαστής μίλησε για τον Τροχό της Τύχης και αποκαλύπτει τις “χυλόπιτες” που είχε φάει στο παρελθόν, όταν δήλωνε συμμετοχή σε διάφορα τηλεπαιχνίδια.

  • «Παρουσιάζω πολλά χρόνια τα μαχητικά αθλήματα, αλλά το ξέρει λίγος κόσμος. Η παρουσίαση στην τηλεόραση είναι η καλύτερη στιγμή της μέρας μου γιατί σταματάει να χτυπάει το τηλέφωνο. Με τον Τροχό της Τύχης έχουμε φτάσει τα 1.800 επεισόδια και έχουμε σπάσει το ρεκόρ μακροζωϊας εδώ και τέσσερα χρόνια. Δεν αλλάζουμε ποτέ κορίτσι στον Τροχό, παρά μόνο όταν τα κορίτσια θέλουν να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό. Τον Τροχό θα τον αφήσω μόνο αν με αφήσει αυτός. Γιατί να αφήσω κάτι που με ευχαριστεί και ζει την οικογένειά μου;», είπε αρχικά ο Πέτρος Πολυχρονίδης.

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης είπε στη συνέχεια: «Το Asia Express δεν θα γίνει φέτος, αλλά θα δούμε για του χρόνου. Δεν έχει τερματίσει το πρότζεκτ. Δεν μου έχει πει κανείς τίποτα για τη Φάρμα, δεν έχω ιδέα. Βλέπω το First Dates με τη γυναίκα μου και την κόρη μου και γελάμε πολύ. Αν δεν σου αρέσει το First Dates, μην το βλέπεις. Είπα στη Ζενεβιέβ ότι θα ήθελα να πάω με τη γυναίκα μου να φάμε τζάμπα και να περάσουμε ωραία. Όταν ήμουν πιτσιρικάς είχα δηλώσει συμμετοχή στον Τροχό της Τύχης και στη Mega Banca, αλλά είχα φάει χυλόπιτα».

 

 

 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Σπάνιο ροζ διαμάντι πουλήθηκε σε δημοπρασία για ένα εξωφρενικό ποσό (video)

Τρόλεϊ – Τραβούν χειρόφρενο την Πέμπτη λόγω γενικής συνέλευσης των εργαζομένων