in

Ο Κουσουλός για το επεισόδιο στα δικαστήρια – “Οι άνθρωποι αυτοί ήταν σε διατεταγμένη υπηρεσία”

“Οι άνθρωποι αυτοί ήταν σε διατεταγμένη υπηρεσία” καταγγέλλει ο Πέτρος Κουσουλός.

  • Στον αέρα του «Καλύτερα δε γίνεται» βγήκε ο Πέτρος Κουσουλός, το μεσημέρι του Σαββάτου, προκειμένου να επικοινωνήσει στη Ναταλία Γερμανού όλα όσα έλαβαν χώρα μια μέρα νωρίτερα έξω από τα δικαστήρια. Μάλιστα, ο δημοσιογράφος έκανε λόγο για ανθρώπους σε διατεταγμένη υπηρεσία που είχαν συγκεκριμένο σχέδιο εναντίον του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πέτρος Κουσουλός δήλωσε πως «για να μη λέμε τα πράγματα με περιστροφές, οι άνθρωποι αυτοί ήταν σε διατεταγμένη υπηρεσία. Δεν ξέρω ποιος είναι ο ιθύνων νους προκειμένου να δεχθώ μια απρόκλητη επίθεση. Γίνεται, δε, λόγος για επεισόδιο ανάμεσα σε εμένα και τους συγγενείς αλλά δεν συμμετείχα σε κανένα επεισόδιο. Εγώ δέχθηκα μια αήθη, πρωτοφανή, καταδικαστέα εκτιμώ λεκτική επίθεση. 945 λέξεις, έχω την πλήρη απομαγνητοφώνηση, εκστόμισε ένας κύριος ο οποίος φέρεται να είναι θείος της κατηγορουμένης τον οποίο δεν τον ξέρω».

  • «Ο «θείος Τζώνη» μού είπαν ότι λέγεται, η μητέρα και η αδελφή της κατηγορουμένης. Όλο αυτό λοιπόν ήταν μεθοδευμένο, εκτιμούσαν ότι εγώ θα χάσω την ψυχραιμία μου και στο τέλος της ημέρας αποδείχθηκε ότι αυτό το οποίο ήθελαν ήταν εγώ να παρεκκλίνω, να μιλήσω με εκφράσεις που θα μου προκαλούσαν πρόβλημα και να κινηθούν νομικά εναντίον μου. Κάτι το οποίο, βέβαια, συνέβη στη συνέχεια γιατί, αφότου έληξε το επεισόδιο και αυτό είναι το πλέον ανησυχητικό, αποκαλύφθηκε το πλήρες σχέδιο το οποίο είχε η πλευρά της κατηγορουμένης όταν υποτίθεται ότι εγώ την εξύβρισα επειδή έξυσα το κούτελο μου».

    «Αυτά είναι πράγματα, Ναταλία μου, πρωτοφανή, πράγματα μεθοδευμένα. Οι άνθρωποι αυτοί, όχι μόνο δεν ενδιαφέρονται για την ανεύρεση της αλήθειας, για το μόνο που ενδιαφέρονται είναι να σώσουν την κατηγορουμένη και δεν ξέρω τι μπορεί να κρύβεται από πίσω πλέον, μετά από αυτή τη συμπεριφορά, γιατί καλύπτω το ρεπορτάζ τόσα πολλά χρόνια και πρώτη φορά δέχομαι τόσο απρόκλητη επίθεση. Γνώριζαν ότι βρίσκονταν στον τηλεοπτικό αέρα και εκτιμώ ότι, αν δεν βρισκόμασταν στον τηλεοπτικό αέρα, θα είχαν συμβεί τα χειρότερα. Δηλαδή αυτοί οι άνθρωποι θα χειροδικούσαν εναντίον μου» πρόσθεσε ο Πέτρος Κουσουλός

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Άκης Πετρετζίκης – “Τώρα που έχω μάθει ποιος είναι ο σωστός τρόπος, θέλω να το κάνω με αυτόν”

Θεσσαλία ΤΩΡΑ – Αναστoλή για 6 μήνες στους πλειστηριασμοί για τους πληγέντες