in

Πέτρος Φιλιππίδης – Θρίλερ με τον ηθοποιό. Μετακόμισε ή διαμένει στη διεύθυνση που έχει δηλώσει στην Αστυνομία;

Δύο μήνες έχουν περάσει από την ομόφωνη καταδικαστική απόφαση για τον Πέτρο Φιλιππίδη σε οκτώ έτη κάθειρξης για τις δυο απόπειρες βιασμού που κατηγορήθηκε. Στον 60χρονο ηθοποιό δόθηκε αναστολή στην έφεση, με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και εμφάνισης κάθε πρώτη του μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, ο Πέτρος Φιλιππίδης και η σύζυγός του Ελπίδα Νίνου διαμένουν σε μία επιβλητική πολυκατοικία στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα πάνω στην οδό Πατησίων.

  • Το σπίτι τους, το οποίο έχουν δηλώσει στην Αστυνομία ως νέα κατοικία μετά την μετακόμιση από την περιοχή του Ψυχικού- βρίσκεται κοντά στο Αστυνομικό Τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα, όπου ο ηθοποιός πρέπει να δίνει το παρών κάθε μήνα.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

5 Comments

  1. To πιθανοτερο ειναι απλα να δηλωσε μια ασχετη διευθυνση η την διεθυνση καποιου γνωστου του. Μωρε Λακη γλυκουλη πες και σε εμας τους πτωχους πλην τιμιους , πως γινεται να εισαι παμφτωχος οπως δηλωνεις, αλλα να διαθετεις εξοχικη κατοικια με πιατο την θαλασσα , να εχεις πανακριβο αυτοκινητο , να πληρωνεις πανακριβους δικηγορους, ο γιος σου να το παιζει ηθοποιος και να κακοπληρωνεται , αντι να κανει μια δουλεια για να συντηρειται αφου και αυτος δηλωνει παμφτωχος!!

  2. Εκεινο το καλοπαιδι ο γιος του τραμπουκιζε και φοβεριζε μαρτυρες και δημοσιογραφους στα δικαστηρια , εκανε παπαρατσιστικες φωτο με την γκομενα του , τετοια καουρα κατα τη διαρκεια της δικης

  3. Και αυτο το αγορι απο αλλαγη περιβαλλοντος σε αλλαγη περιβαλλοντος , μια στο εξοχικο στα Ιωαννινα , μια στο Ορος , μια σε κατι φιλαρακια για να ξεδωσει, ειναι πρωχος τωρα και ψαχνεται .

Άγρια επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ – Περιπολικό δέχθηκε επίθεση. Αστυνομικός πυροβόλησε στον αέρα!

Πρώην παίκτρια του The Voice καταγγέλλει σ3ξουαλική παρενόχληση από πασίγνωστο μουσικό παραγωγό