in

CryCry OMGOMG

Πεθερά 40χρονου που δολοφονήθηκε – «Μου έσπασε το πλευρό μου – Ντρεπόμουν να πω ότι περνούσα τέτοιες καταστάσεις»

Νέες αποκαλύψεις για τον 64χρονο που δολοφόνησε τον γαμπρό του στο σπίτι του στη Νίκαια και στη συνέχεια αυτοκτόνησε βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η πρώην σύζυγος του 64χρονου, μιλώντας στον Alpha, η πόρτα της ταράτσας του σπιτιού της φέρεται να βρέθηκε παραβιασμένη. «Όλο το βράδυ ακούγαμε χτυπήματα στην ταράτσα» της είπε γειτόνισσα, όταν εκείνη πήγε να πάρει τα εγγόνια της, για να μην βλέπουν αστυνομίες και ασθενοφόρα, λίγο μετά το φονικό.«Πιστεύω ότι ήμουν ο πρώτος στόχος του» είπε η γυναίκα.

Και πρόσθεσε: «Όταν είχα φύγει από Θεσσαλονίκη και του είχα πει ότι δεν πρόκειται να γυρίσω πίσω, πήγε και πήρε τον γαμπρό μου και του είπε “πες της να γυρίσω πίσω, θα έρθω σπίτι σου και θα χυθεί αίμα” και σε λίγα λεπτά πήρε και τη μητέρα μου και της είπε κι εκείνης “πάρε τη να προλάβεις το κακό, θα τη σκοτώσω και θα σκοτωθώ”».

Όπως τόνισε η πρώην σύζυγος του δράστη, ο 64χρονος ήταν άνεργος επί 15 χρόνια, ενώ κάποια στιγμή είχε κάνει αίτηση στα 8μηνα προγράμματα των δήμων, τον κάλεσαν να εργαστεί και δεν δέχτηκε, υποστηρίζοντας ότι θα έχανε το επόμενο πρόγραμμα.

Μάλιστα, όπως είπε η ίδια σε ένα καβγά της είχε σπάσει το πλευρό της: «Κάποια στιγμή ήθελε να αγοράσει στολή κατάδυσης και του είπα ότι δεν έχουμε λεφτά και η οικονομική μας κατάσταση δεν είναι για τόσα έξοδα και εκείνος με κλώτσησε. Δεν με πήγαινε στο νοσοκομείο, δεν το είπα σε κανέναν, ντρεπόμουν να πω ότι περνάω τέτοιες καταστάσεις». Παράλληλα, αποκάλυψε ακόμα ότι είχε κριθεί Ι5 στον στρατό, για ψυχιατρικές ασθένειες, αλλά έλαβε κανονικό απολυτήριο όταν μεσολάβησε κάποιος γνωστός.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Η Άντζελα Δημητρίου «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε ποια εκπομπή θα τη φιλοξενήσει

Θοδωρής Αθερίδης – «Μου εύχονταν να πάθω καρκίνο»