in

Περιστέρι – Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον 35χρονο πατροκτόνο

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία ασκήθηκε στον 35χρονο πατροκτόνο από το Περιστέρι.

Μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε ενώπιον ανακριτή από τον οποίο αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία να απολογηθεί τις επόμενες ημέρες. Όπως περιέγραψε ο 35χρονος γιος της οικογένειας στους αστυνομικούς τόσο ο ίδιος όσο και η μητέρα του έπεφταν συχνά θύματα ενδοοικογενειακής βίας από τον 62χρονο πατέρα, που κατέληξε νεκρός ύστερα από έντονο τσακωμό με τον γιο του.

Πώς έγινε η οικογενειακή τραγωδία – «Ελάτε, σκότωσα τον πατέρα μου»
Σοκάρει η οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε στο Περιστέρι σήμερα παραμονή Πρωτοχρονιάς του 2024 τα ξημερώματα, όπου ένας 35χρονος σκότωσε με μαχαιριές τον πατέρα του, μπροστά στα μάτια της μητέρας του.

Το έγκλημα συνέβη στην οδό Κολωνού 24. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στο παρελθόν η μητέρα του δράστη και σύζυγος του θύματος είχε κάνει καταγγελίες για πολλά περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας εις βάρος της από τον 62χρονο ο οποίος φέρεται να μεθούσε συχνά και να την χτυπούσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Ίδιες πηγές αναφέρουν πώς ο δράστης φέρεται να υποστήριξε ότι ο πατέρας του μπήκε στο σπίτι μεθυσμένος και επιχείρησε να επιτεθεί στην μητέρα του. Ο 35χρονος, πήρε ένα μικρό αναδιπλούμενο μαχαίρι και έπληξε τον πατέρα του, ενώ το θανατηφόρο χτύπημα στο θύμα ήταν στον μηρό.

Αμέσως μετά, τηλεφώνησε στην ΕΛΑΣ και είπε «ελάτε, σκότωσα τον πατέρα μου».

Ο 35χρονος δράστης διακομίστηκε σε εφημερεύον νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών, καθώς τραυμάτισε το χέρι του και οι γιατροί χρειάστηκαν να του κάνουν ράμματα.

Η οικογένεια έχει ελληνικές ταυτότητες και καταγωγή από το Ουζμπεκιστάν.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Αυτή είναι η άσκηση που μπορεί να ενεργοποιήσει καλύτερα τον μεταβολισμό του λίπους

Νανά Παλαιτσάκη – “Αν θέλεις ν’ αλλάξει η ζωή σου, πρέπει πρώτα να κάνεις κάτι εσύ”