in

Περικλής Κονδυλάτος – Όταν η Δανάη Μπάρκα, με τα κιλά που είναι, φτάσει 45-50 χρόνων, δεν θα είναι υγιής

Στο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, αλλά και τις δηλώσεις που είχε κάνει προ ολίγων μηνών για τα πρότυπα ομορφιάς, ξεσηκώνοντας αντιδράσεις, αναφέρθηκε σε συνέντευξή του ο Περικλής Κονδυλάτος. Ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων, μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!», στάθηκε και στην «κόντρα» που είχε ξεσπάσει με αφορμή τις εν λόγω δηλώσεις με τη Δανάη Μπάρκα, κάνοντας λόγο για «bullying». «Το μόνο που πρέπει να μας ενδιαφέρει σε σχέση με τα παιδιά, είναι η προστασία τους, το πώς μπορούμε να τα αναθρέψουμε καλύτερα. Φοβούνται ότι αν χρησιμοποιήσουν παρένθετη μητέρα, επειδή είναι ομοφυλόφιλοι, η ομοφυλοφιλία τους δεν θα αφήσει τα παιδιά να μεγαλώσουν σωστά; Εγώ που είχα ετερόφυλους γονείς, μεγάλωσα τέλεια;», είπε αρχικά ο Περικλής Κονδυλάτος αναφορικά με το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια και τις αντιδράσεις που υπάρχουν. Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τις επίμαχες δηλώσεις του για τα πρότυπα ομορφιάς που είχαν προκαλέσει αντιδράσεις, ο Περικλής Κονδυλάτος τόνισε ότι: «Δεν είπα κάτι κακό για τα παραπάνω κιλά.

  • Είπα ότι, από εκεί που σαν κοινωνία είχαμε πρόβλημα με τη συμπερίληψη, δηλαδή κάποιους ανθρώπους τους βγάζαμε στο περιθώριο, φτάσαμε στο σημείο, στην προσπάθειά μας να αγκαλιάσουμε το διαφορετικό, να το κάνουμε πρότυπο. Εκεί διαφωνώ ακόμα, όμως». «Η Δανάη Μπάρκα, για εμένα, έκανε πάρα πολλά φάουλ στη σειρά. Με τον τρόπο που μίλησαν για εμένα, μη όντας εγώ μπροστά, δεν μπορούσα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου. Με αυτά τα κιλά που είναι, με τα οποία εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα και μου φαίνεται και πανέμορφη κοπέλα, όταν φτάσει 45 ή 50 χρονών, δεν θα είναι υγιής. Μπορούν να σας το πουν και άνθρωποι που είναι ήδη σε αυτή την ηλικία με αυτά τα κιλά. Κατ’ αρχήν δεν σχολίασα τα δικά της κιλά, εκείνη σχολίασε τη δική μου δουλειά. Αυτό δεν ξέρω αν το ακούσατε. Αυτό δεν είναι bullying; Τι είναι, καλοσυνάτη συμπεριφορά;», συνέχισε ο ίδιος. Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ο σχεδιαστής κοσμημάτων μίλησε και για τη δεύτερη συμμετοχή του στο Survivor, λέγοντας ότι του άφησε «κακή γεύση». «Το Survivor μού άφησε κακή γεύση. Τη δεύτερη φορά που με προσέγγισε η παραγωγή, στηρίχτηκα στο γεγονός ότι όσα μου είπαν, ίσχυαν. Έγιναν κάποια πράγματα που δεν μπορώ να πω στην κάμερα, γιατί δεν έχω όρεξη να τρέχω στα δικαστήρια, που ήταν το αντίστροφο από αυτά που είχα ακούσει», είπε χαρακτηριστικά ο Περικλής Κονδυλάτος. Υπενθυμίζεται ότι, προ ολίγων μηνών, ο Περικλής Κονδυλάτος είχε προκαλέσει αντιδράσεις, απαντώντας στο αν θεωρεί ότι οι Ελληνίδες είναι καλοντυμένες. «Οι Ελληνίδες ήταν γυναίκες που θα έλεγες ότι έχουν ευρωπαϊκή αισθητική και ότι έχουν την αίσθηση του μέτρου.

Τώρα αυτό δεν το βλέπω στον δρόμο. Βλέπω κορίτσια με παραπάνω κιλά να βγάζουν κοιλιές έξω. Δεν έχω πρόβλημα με τα παραπάνω κιλά, αλλά αυτό με το body shaming και όλα αυτά τα κινήματα, λίγο έχουμε χάσει το μέτρο. Δεν γίνεται ένας άνθρωπος που κάτι δεν του πηγαίνει, να επιδεικνύει τα λίπη», είχε αναφέρει αρχικά ο Περικλής Κονδυλάτος. «Δεν γίνεται να βλέπουμε διαφημίσεις με υπέρβαρες γυναίκες να χορεύουν μπαλέτο, ή διαφήμιση για σερβιέτες, που να μας δείχνει ότι το πρότυπο είναι μία 100 κιλά που τα πετάει και έξω. Κάποια στιγμή, πρέπει να βγει κάποιος με θάρρος και να τα πει, γιατί ζούμε την εποχή του politically correct που όλοι φοβούνται να μιλήσουν», συνέχισε ο ίδιος. «Έχουμε χάσει το μέτρο και καλώ τον κόσμο που έχει τις ίδιες απόψεις με εμένα περί μόδας, περί αισθητικής και πολιτισμού να μη φοβάται να βγει και να τα πει. Δεν θα μας αντιστρέψουν τα σωστά που ξέρουμε. Το σωστό είναι ένα, είναι το υγιές, αυτό που λένε οι γιατροί», είχε προσθέσει τότε ο Περικλής Κονδυλάτος ολοκληρώνοντας τη σχετική τοποθέτησή του. Η παραπάνω αναφορά είχε προκαλέσει την αντίδραση της Δανάης Μπάρκα, η οποία από τον «αέρα» της εκπομπής της είχε αναφέρει, μεταξύ άλλων: «Το τι είναι υγιές και τι όχι, το ξέρουν οι γιατροί μας. Κανένας άλλος. Δηλαδή αν εγώ, που έχω παραπάνω κιλά, φέρω ένα χαρτί γιατρού που δείχνει ότι οι εξετάσεις μου είναι καταπληκτικές, θα σταματήσει να ασχολείται; Το θεωρώ τραγικό. Και εμείς επίσης, μπορεί να έχουμε σχολιάσει την αισθητική του κ. Κονδυλάτου κατ’ ιδίαν, και να μην το είπαμε δημόσια, γιατί δεν θέλουμε να αναπαραγόμαστε για τέτοια ζητήματα. Αν βάλω και εγώ όλες τις φωτογραφίες του κ. Κονδυλάτου για το πώς έχει κυκλοφορήσει, μπορεί ως Δανάη να διαφωνώ, αλλά δεν θα το πω δημόσια».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Έρχεται στο Netflix ταινία του Γιώργου Λάνθιμου που έλαβε 10 υποψηφιότητες για Όσκαρ

Ελένη Φουρέιρα – Η εμφάνισή της στο “Fame story” έγραψε ιστορία. Απολαύστε την…