in

Η δήλωση Κονδυλάτου που εξόργισε, η σχέση με τον Ζούλια και η κόντρα με τον Αποστολόπουλο

Δηλώνει αντισυμβατικός, απαιτεί σεβασμό και δεν ανέχεται την αγένεια.

 

  • Ο Περικλής Κονδυλάτος είναι σχεδιαστής κοσμημάτων και έχει συνεργασίες με αστέρες παγκοσμίου βεληνεκούς.

 

 

Το 2021 τον γνωρίσαμε καλύτερα, καθώς συμμετείχε στο Survivor, όπου προκάλεσε αίσθηση με τον χαρακτήρα του ενώ στις αρχές του 2023 ταξίδεψε ξανά στον Άγιο Δομίνικο δηλώνοντας: «Επιστρέφω στους στίβους μάχης του Survivor All Star και είμαι διατεθειμένος να ξεκινήσω πόλεμο, που θα τον κερδίσω κατά κράτος!»

  • Ο Περικλής Κονδυλάτος έχει απασχολήσει τη δημοσιότητα τις αιχμηρές και αμφιλεγόμενες κάποιες φορές δηλώσεις του. Έχει μιλήσει για τη γυναίκα σήμερα, λέγοντας: «Αν έχει διαλυθεί η οικογένεια, είναι γιατί η γυναίκα βγήκε στην αγορά εργασίας», ενώ έχει αναφερθεί και σε δημόσια πρόσωπα όπως στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου, λέγοντας πως δεν έχει σχέση με τη μόδα αλλά και στον Νίκο Αποστολόπουλο.«Δεν γίνεται να βλέπουμε διαφημίσεις με υπέρβαρες γυναίκες να χορεύουν μπαλέτο»

Συγκεκριμένα ο Κονδυλάτος μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» είπε πως οι Ελληνίδες έχουν χάσει την αίσθηση του μέτρου και δεν γίνεται να βλέπουμε διαφημιστικά σποτ με υπέρβαρες γυναίκες.

«Οι Ελληνίδες δεν έχουν πλέον την αίσθηση του μέτρου. Βλέπω κορίτσια με παραπάνω κιλά να βγάζουν κοιλιές έξω. Δεν έχω πρόβλημα με τα παραπάνω κιλά, αλλά αυτό με το body shaming και όλα αυτά τα κινήματα, λίγο έχουμε χάσει το μέτρο. Δεν γίνεται ένας άνθρωπος που κάτι δεν του πηγαίνει, να επιδεικνύει τα λίπη», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

  • «Δεν γίνεται να βλέπουμε διαφημίσεις με υπέρβαρες γυναίκες να χορεύουν μπαλέτο ή διαφήμιση για σερβιέτες που να μας δείχνει ότι το πρότυπο είναι μία 100 κιλά που τα πετάει κι έξω. Πρέπει να βγει κάποιος με θάρρος και να τα πει, γιατί ζούμε την εποχή του politically correct που όλοι φοβόμαστε να μιλήσουμε».Στη συνέχεια, ο Περικλής Κονδυλάτος δήλωσε: «Έχουμε χάσει το μέτρο και καλώ τον κόσμο που έχει τις ίδιες απόψεις με μένα περί αισθητικής και πολιτισμού να μη φοβάται να βγει και να μιλήσει. Δεν θα μας αντιστρέψουν τα σωστά που ξέρουμε. Το σωστό είναι ένα, είναι το υγιές, αυτό που λένε οι γιατροί».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Πετρογιάννη – «Γύρισε η άλλη και μου είπε “καλώς δεν μπορείς να κάνεις παιδιά”» – Ξέσπασε στον αέρα

ΣΟΚ – Ισχυρός σεισμός 6,7 Ρίχτερ