in

Περικλής Κονδυλάτος – «Δεν με ενδιαφέρει να μείνω στην επικαιρότητα, θα μου άρεσε να είναι στην επικαιρότητα για πάντα η δουλειά μου»

Δηλώσεις στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε ο Περικλής Κονδυλάτος. Ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων απάντησε και για τις δηλώσεις που έκανε το σαββατοκύριακο στην εκπομπή «I Love Σου Κου».

  • «Δεν είπα να μην είναι γκέι ή να μην είναι υπέρβαροι ή να μην έχουν πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης. Δεν είπα αυτό. Η αλήθεια τους είναι και μπράβο τους. Είπα ότι δεν γίνεται να είναι αυτή η λεζάντα σου. Δηλαδή, Περικλής Κονδυλάτος, σχεδιαστής κοσμημάτων. Δεν μπορεί να είναι Περικλής Κονδυλάτος, παιδί που έζησε δύσκολα παιδικά χρόνια.

Δεν γίνεται να σε καθορίζουν τα κιλά σου, δεν γίνεται να σε καθορίζει η σεξουαλικότητά σου, δεν γίνεται να σε καθορίζει το αν πέρασες δύσκολα σαν παιδί. Θα σε καθορίσουν και αυτά, βεβαίως, εγώ δεν είπα να τα αποτινάξεις ούτε να τα κρύψεις. Αλλά δεν βγαίνω να το πουλάω αυτό συνέχεια και ξανά και ξανά… Δεν έχω πρόβλημα να προασπίσουν οι μειονότητες τα δικαιώματά τους», είπε αρχικά ο Περικλής Κονδυλάτος.

  • Ο Περικλής Κονδυλάτος πρόσθεσε επίσης: «Εννοείται πρέπει να μιλάμε, αλλά αυτό που δεν μου αρέσει είναι να υπάρχει ουρλιαχτό και υστερία και να μην μπορεί να ειπωθεί τίποτα άλλο. Αν βγω εγώ και πω ότι δεν είναι υγιές πρότυπο το τάδε πράγμα, δεν γίνεται να με βρίζουν. Αυτό είναι παραλογισμός. Δεν με ενδιαφέρει να μείνω στην επικαιρότητα, θα μου άρεσε να είναι στην επικαιρότητα για πάντα η δουλειά μου».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

ΔΥΠΑ – Ξεκινάνε σήμερα οι αιτήσεις για την επαγγελματική κατάρτιση με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης

Τηλεφώνημα για βόμβα στον ΑΝΤ1 – Eκκενώνεται το κτίριο