in

Πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και χτύπησε αυτοκίνητο γεμάτο με παιδιά

Ο λόγος για την οδηγό ενός μικρού αυτοκινήτου, η οποία έχασε τον ελέγχο σε στροφή και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα πέφτοντας πάνω σε πολυμορφικό, στο οποίο επέβαινε μια οικογένεια με τέσσερα παιδιά που επέστρεφε στη Λαμία, από το μπάνιο της.

  • Τα παιδάκια ευτυχώς δεν τραυματίστηκαν παρά τη δυνατή μετωπική σύγκρουση. Σύμφωνα με το LamiaReport το τροχαίο έγινε λίγο μετά τις 20.00 στον παράδρομο της εθνικής οδού, στο τμήμα από Ανθήλη προς Θερμοπύλες, στη στροφή πριν την διασταύρωση για Δαμάστα.

Οι ζώνες έσωσαν τα τέσσερα παιδιά (ηλικίας από 5 μέχρι 14 ετών) και τους γονείς τους, ενώ η 44χρονη οδηγός του μικρού αυτοκινήτου τραυματίστηκε και παρελήφθη από διασώστες του ΕΚΑΒ για να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Λαμίας.

 

 

  • «Είναι ένας πολύ επικίνδυνος δρόμος ειδικά τώρα το καλοκαίρι που η κίνηση είναι αυξημένη και κάποιοι οδηγοί νομίζουν ότι είναι στην εθνική οδό και τρέχουν πάρα πολύ. Από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα απόψε γιατί η σύγκρουση ήταν σφοδρή…», είπε ένας από τους διερχόμενους οδηγούς στο LamiaReport.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

  1. Να τηρείτε τους κανόνες οδικής κυκλοφορίας. Να οδηγείτε με ασφάλεια για εσάς και για τους άλλους.
    Και αν δεν σκέφτεστε τον εαυτό σας, οι άλλοι δεν σας φταίνε.

Η Γερονικολού μάς πιάνει στα… δίχτυα της με το αποκαλυπτικό της μπικίνι

Λασκαράκη – «Η γυναίκα είναι icon», της έγραψαν! Το απίθανο summer σύνολο!