in

LoveLove OMGOMG

Πέννυ Μπαλτατζή – «Με είπαν αστεία, ότι δεν χρειάζεται να γδύνομαι έτσι»

Στην εκπομπή «Fay’s Time» έδωσε συνέντευξη η Πέννυ Μπαλτατζή. Η γνωστή τραγουδίστρια ρωτήθηκε για τα μουσικά talent shows, τη Eurovision και τις στυλιστικές της επιλογές για τις οποίες είχε δεχθεί ένα απρεπές σχόλιο στο παρελθόν.

 

«Θα μπορούσα να είμαι στην κριτική επιτροπή ενός show, αλλά δεν με έχουν προσεγγίσει ποτέ. Η τηλεόραση εκμεταλλεύεται τα προϊόντα της αλλά αντίστοιχα μπορείς να την εκμεταλλευτείς κι εσύ», δηλώνει η Πέννυ Μπαλτατζή.

«Έχω δεχθεί σχόλια για το ντύσιμό μου, αλλά δεν με ενδιαφέρει καθόλου», αποκαλύπτει στη συνέχεια η τραγουδίστρια.

«Πέρυσι που είχα επιλέξει να φορέσω κάτι συγκεκριμένο μιας σχεδιάστριας, μου είπαν ότι είμαι αστεία, ότι είμαι μαμά και δεν μου επιτρέπεται αυτό, ότι είμαι έντεχνη και δεν χρειάζεται να γδύνομαι έτσι, ότι δεν είμαι από τις άλλες. Και μόνο που σου μιλάω γι’ αυτό, το θεωρώ λίγο», επισημαίνει η Πέννυ Μπαλτατζή.

Στη συνέχεια της συνέντευξης η Πέννυ Μπαλτατζή ρωτήθηκε για ακόμη μία φορά για την ψυχική νόσο που αντιμετώπιζε η μητέρα της, η οποία έχει «φύγει» από τη ζωή.

«Η μαμά μου δεν ήταν συναισθηματικά ανάπηρη. Απλά ήταν ανάπηρη σε κάποιο κομμάτι του εγκεφάλου στη χημεία της. Νιώθω χρέος μου να μιλάω για την ψυχική της ασθένεια. Δεν φοβήθηκα ποτέ ότι αυτό που είχε μπορεί να ήταν κληρονομικό και να περάσει σε μένα», εξομολογείται μεταξύ άλλων η Πέννυ Μπαλτατζή.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Σοκ – Νεκρή η Λουάνα μετά από λιποαναρρόφηση στο γόνατο

Βίντεο – ντοκουμέντο από τη στιγμή που πέφτει αεροπλάνο