in

OMGOMG

Πέμη Ζούνη – «Διαμαρτυρόμουν σε κάθε συνέντευξη. Ασχολήθηκε ποτέ κανείς;»

«Είναι αλήθεια ότι η μυθοπλασία είχε φέτος την τιμητική της. Μακάρι να συνεχιστεί αυτή η άμιλλα, θα είναι καλό για όλους. Και είναι επίσης αλήθεια ότι νιώθω τυχερή για τη συνεργασία μου με τους συγκεκριμένους ανθρώπους, γιατί όπως πολύ σωστά λέτε, το θέμα είναι να ταιριάζει η αισθητική των συντελεστών. Δεν είναι εύκολο. Ο “Έρωτας Φυγάς” ήταν το αουτσάιντερ που έκανε την έκπληξη! Μεγάλη χαρά», είπε αρχικά η Πέμυ Ζούνη, μιλώντας μέσα από το περιοδικό «Enjoy» για τη σειρά «Έρωτας Φυγάς».
Για τον λόγο που αγαπήθηκε τόσο η σειρά, απάντησε: «Δεν ξέρω τι είναι αυτό που αγαπούν οι τηλεθεατές. Φαντάζομαι ότι είναι πολλοί και διαφορετικοί οι λόγοι. Πάντα το ταξίδι στη μνήμη είναι γοητευτικό ούτως ή άλλως. Πίστευα όμως ότι μικρή σημασία έχει μία ιστορία. Το θέμα είναι ο τρόπος που θα την πεις. Φαίνεται πως εδώ ο τρόπος άγγιξε».
Για την υποβίβαση των πτυχίων των δραματικών σχολών σε απολυτήρια λυκείου, τόνισε: «Δεν έγινε τώρα αυτό, υπήρχε καμιά 20ετία. Τώρα απλώς επισημοποιήθηκε μία κατάσταση. Όταν διαμαρτυρόμουν σε σχεδόν κάθε συνέντευξη στην τηλεόραση ή στα περιοδικά για αυτό το θέμα, ένιωθα ότι είναι μία παρένθεση που δεν την προσέχει κανείς, ούτε από τους καλλιτέχνες, ούτε από τους δημοσιογράφους, ούτε από τους θεσμούς. Όταν μπήκα στη Βουλή, είπα θα προσπαθήσω να διορθώσω τουλάχιστον αυτό. Δούλεψα περίπου 1μιση χρόνο με σημαντικούς ανθρώπους από το θέατρο, τη μουσική και τον χορό. Στις 31/1/2012 είχα την ευτυχία να δω να περνάει ομόφωνα από τη Διαρκή Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων η απόφαση για τη νομοθέτηση της Ανώτατης Καλλιτεχνικής Εκπαίδευσης. Λίγες μέρες μετά, παραιτήθηκα από το βουλευτικό αξίωμα. Η απόφαση ήταν εκεί και ήταν μία νίκη. Ασχολήθηκε ποτέ κανείς; Όχι. Τα σχόλια δικά σας λοιπόν».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Ασύλληπτη τραγωδία – Έμαθε ότι παντρεύεται η πρώην του και εκτέλεσε τον γαμπρό με…

Τρίκαλα – Σε κρίσιμη κατάσταση η γυναίκα που δέχθηκε επίθεση από κριάρι