in

Πέλλα ΤΩΡΑ – Δάγκωσε και έκοψε το αυτί ντελιβερά μετά από αντικανονική προσπέραση

Στο νοσοκομείο ο άτυχος ντελιβεράς μετά το επεισόδιο στην Πέλλα. Αφορμή για την επίθεση που δέχτηκε από οδηγό, ήταν μια αντικανονική προσπέραση. Ο δράστης κατηγορείται ότι τον δάγκωσε στο αυτί…

Ο άτυχος ντελιβεράς μεταφέρθηκε αιμόφυρτος σε νοσοκομείο μετά το άγριο επεισόδιο που σημειώθηκε σε δρόμο των Γιαννιτσών στην Πέλλα. Αφορμή ήταν μια αντικανονική προσπέραση που έκανε και προκάλεσε τον έντονο εκνευρισμό ενός οδηγού. Ακολούθησε διαπληκτισμός ανάμεσά τους, με τον δράστη να κατηγορείται ότι κάποια στιγμή δάγκωσε και έκοψε ένα κομμάτι από το αυτί του διανομέα. Ο νεαρός μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, με τους γιατρούς να του δίνουν τις πρώτες βοήθειες. Πλέον το λόγο έχει η δικαιοσύνη καθώς οι δυο τους αντάλλαξαν μηνύσεις.

Όλα έγιναν στην Πέλλα την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου του 2024. Ο 33χρονος ντελιβεράς προσπέρασε το όχημα που οδηγούσε ένας 28χρονος. Εκείνος αμέσως μετά τον πλησίασε και του ζήτησε τον λόγο σε έντονο ύφος. Το θερμόμετρο της έντασης άρχισε γρήγορα να ανεβαίνει και η κατάσταση ξέφυγε.

Ο ντελιβεράς υποστηρίζει ότι δέχτηκε επίθεση από τον 28χρονο που έφτασε στο σημείο να τον δαγκώσει και να ακρωτηριάσει ένα τμήμα από το αυτί του.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου από την άλλη, υποστηρίζει ότι δέχτηκε νωρίτερα γροθιές και άκουσε ύβρεις από τον διανομέα, που τον έκαναν να παρεκτραπεί. Η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια του εισαγγελέα Πρωτοδικών Γιαννιτσών που καλείται να αποφασίσει τις επόμενες κινήσεις του.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Φαίη Σκορδά – Τρέλανε τον καμεραμάν της και έδειχνε άλλα πράγματα από αυτά που έπρεπε…

Μόνο ΕΔΩ – Ένα βήμα πριν τις υπογραφές με τον ΑΝΤ1 ο Σπύρος Σούλης