in

OMGOMG

Πέλλα ΤΩΡΑ – Χειροπέδες σε 62χρονο που είχε απλώσει τρία κιλά κάνναβης σε δωμάτιο για να τα αποξηράνει!

Μπροστά σε μια… κουρτίνα από κάνναβη βρέθηκαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών του Κιλκίς, όταν έκαναν έρευνα σε ένα από τα δωμάτια του σπιτιού ενός 62χρονου Έλληνα στην περιοχή της Κρύας Βρύσης στην Πέλλας, ακολουθώντας πληροφορίες που είχαν.

  • Ούτε λίγο ούτε πολύ, βρήκαν να κρέμονται από τα δοκάρια της ξύλινης οροφής πλήθος κλαδιά με “φούντες” κάνναβης που το συνολικό τους βάρος έφτανε τα τρία κιλά και 121 γραμμάρια, τα οποία ο ένοικος είχε βάλει για αποξήρανση.

Οι ποσότητες της κάνναβης κατασχέθηκαν, ενώ ο 62χρονος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πέλλας με κατηγορίες για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.

Η έρευνα συνεχίζεται για να εντοπιστεί η χασισοφυτεία από την οποία προέρχονταν τα ευρήματα.

Καλλιεργούσε χασισόδεντρα

Τρία δενδρύλλια κάνναβης, το ύψος των οποίων έφτανε το 1,50 μέτρο, εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών στο σπίτι ενός Έλληνα σε περιοχή του Πύργου, όπου έκαναν έρευνα το πρωί της Πέμπτης.

Τα χασισόδεντρα ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν και ο κάτοχός τους συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πύργου που του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια ναρκωτικών.

Τι νομίζετε;

-2 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

“Έσπασε” η Υψηλάντη για τον θάνατο της κόρης της – «Mην πούμε κάτι παραπάνω γι’ αυτό»

Κώστας Πηλαδάκης – «Στο σφυρί» και δεύτερη βίλα του επιχειρηματία