in

AngryAngry WTFWTF

Πειραιάς Τώρα – Έτσι συνελήφθη ο 43χρονος που ήθελε να συνευρεθεί με 13χρονη (Βίντεο)

Ο γνωστός YouTuber Αλέξανδρος Κοψιάλης ανήρτησε βίντεο στο οποίο φαίνεται πώς «στήθηκε» η παγίδα προκειμένου να συλληφθεί ο 43χρονος από την Πάτρα που μετέβη στον Πειραιά για να συνευρεθεί με 13χρονη.

 

  • Ο Κοψιάλης επικοινώνησε με τον πατέρα της ανήλικης, η οποία παρενοχλούνταν από τον 43χρονο μέσω μηνυμάτων, και στη συνέχεια ήρθε σε επαφή με την ΕΛ.ΑΣ., ώστε να στηθεί η επιχείρηση.

 

Το είχε σύστημα να παρενοχλεί ανήλικες μέσω social -Αποκαλύψεις σοκ για τον 43χρονο, τον έπιασε ο πατέρας 13χρονης.

 

Στο βίντεο του φαίνεται η στιγμή που ανοίγουν την πόρτα στον 43χρονο, πριν ορμήσουν για να τον ακινητοποιήσουν και στη συνέχεια τον παραδώσουν στους άνδρες της Αστυνομίας.

  • Στο σακίδιο που φορούσε βρέθηκαν ερωτικά βοηθήματα και γυναικεία εσώρουχα, υλικό με τις συνομιλίες του με την κοπέλα, όπως και άσεμνα βίντεο και φωτογραφίες.

 

«Η ανάρτηση του συγκεκριμένου βίντεο στοχεύει στην ενημέρωση του κοινού σχετικά με τους υφιστάμενους κινδύνους στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, που δημιουργεί η αμεσότητα των μηνυμάτων. Σκοπός είναι η αποτροπή παρόμοιων αισχρών περιστατικών στο μέλλον και η διευκόλυνση της γνωστοποίησης τέτοιων περιστατικών από ανήλικα θύματα», αναφέρει στην περιγραφή του βίντεο ο γνωστός YouTuber.

 

 

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο ΕΔΩ

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Μαρία Σολωμού – Δείτε το στριπτίζ που έκανε πριν από κάποια χρόνια…

Χρήστος Λούλης – «Έχω κάνει πάρα πολλά λάθη τα οποία πληρώνω»