in

Πειραιάς ΤΩΡΑ – «Κώστα τρέξε». Τα τελευταία λόγια του θύματος

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες από την άγρια δολοφονία ενός 39χρονου στο κέντρο του Πειραιά με δράστη έναν άντρα 68 ετών, ο οποίος έχει ήδη συλληφθεί.

 

  • Αφορμή για το έγκλημα η λειτουργία ενός χώρου πάρκινγκ που φαίνεται ότι ενοχλούσε τον ηλικιωμένο. Όπως αποκάλυψε ο Alpha, το θύμα ήταν πατέρας τριών μικρών παιδιών και χρόνια υπάλληλος στο συγκεκριμένο χώρο στάθμευσης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο δράστης σημάδεψε τον άτυχο υπάλληλο αρκετές φορές με την καραμπίνα του και στη συνέχεια επέστρεψε σπίτι του όπου και τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί.

  • Σύμφωνα με τον σταθμό, είχε προηγηθεί διαπληκτισμός νωρίτερα μέσα στην ημέρα μεταξύ των δύο και ο δράστης φέρεται να προειδοποίησε το θύμα ότι «θα επανέλθει». Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στις 12:40, στην οδό Πραξιτέλους έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους του Πειραιά, ο 68χρονος ανέβηκε σπίτι του, πήρε την καραμπίνα και εκτέλεσε τον υπάλληλο.

Τα τελευταία του λόγια

  • Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 39χρονος το μόνο που πρόλαβε ήταν να μιλήσει στον ασύρματο σε έναν συνάδελφό του από δίπλα χώρο στάθμευσης και να του λέει «Κώστα, τρέξε…». Μάρτυρας που μίλησε στην εκπομπή «Tlive» ανέφερε: «Άκουσα το μπαμ, βγαίνω από τη στροφή, βλέπω τον δράστη να πηγαίνει προς τα πίσω ήρεμος, όχι τρέχοντας.»

Σύμφωνα με τον σταθμό, γείτονες χαρακτηρίζουν ως οξύθυμο τον δράστη ενώ κάποιοι άκουσαν να του ρίχνει και χαριστική βολή. Σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα ο 68χρονος εκτέλεσε με καραμπίνα τον 39χρονο στον Πειραιά! Το Law and Order φέρνει στη δημοσιότητα βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο ηλικιωμένος πυροβόλησε και σκότωσε τον άτυχο άνδρα.

  • Ο ηλικιωμένος βγήκε μπροστά στο θύμα, τον αιφνιδίασε και τον πυροβόλησε το πρόσωπο.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Βίνα Ασίκη – Το θρυλικό σταυροπόδι στη «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα» που άφησε εποχή…

Πολύ άσχημα τα νέα για τον Καπουτζίδη – Γερή “σφαλιάρα”, ανακοινώθηκε και επίσημα…