in

OMGOMG

Παύλος Μαρινάκης – «Σοκαρίστηκα, διαγνώστηκα με τη νόσο…»

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» παραχώρησε συνέντευξη ο Παύλος Μαρινάκης. Ο γραμματέας της πολιτικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την νόσο του Crohn με την οποία είχε διαγνωστεί.

  • Για τη νόσο του Crohn από την οποία πάσχει ο Παύλος Μαρινάκης απάντησε: «Διαγνώστηκα με τη νόσο του Crohn, ένα σοβαρό αυτοάνοσο στο έντερο, σίγουρα σοκαρίστηκα και έκανα την κλασική ερώτηση εάν θα πεθάνω. Μετά την διάγνωση της νόσου, πολλά πράγματα μέσα μου έγιναν διαφορετικά προς το καλό», αποκάλυψε ο Παύλος Μαρινάκης.

Για την αγάπη του για το μπάσκετ αλλά και για την αγάπη του για την σύζυγό του σημείωσε πως: «όταν σταμάτησα το μπάσκετ άλλαξε όλη μου η ζωή, πίστευα ότι θα φτάσω πολύ ψηλά αλλά το ένα χειρουργείο έφερε την επόμενη επιπλοκή και ήταν αδύνατον να ακολουθήσω επαγγελματική καριέρα.

Δεν μπορώ να βρω άνθρωπο που να έχω μεγαλύτερη ταύτιση απόψεων και προτεραιοτήτων από ότι με την γυναίκα μου. Αν και οι δικηγόροι είναι δύσκολοι στην συνύπαρξη, δεν θα έλεγα ότι εγώ και η γυναίκα μου είμαστε μία χαρακτηριστική περίπτωση δικηγόρων στην καθημερινότητα», είπε στο Mega ο Παύλος Μαρινάκης.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Θεσσαλονίκη ΤΩΡΑ – Χειροπέδες στον 34χρονο που σκότωσε την μητέρα του στη Χαλκηδόνα (Βίντεο-Φωτο)

Η Κορινθίου για το συμβόλαιό της με τον ΑΝΤ1 – «Σίγουρα του χρόνου δεν θα είναι το ίδιο»