in

Πάτρα ΤΩΡΑ – Έβαλαν φωτιά και του έκαψαν για δεύτερη φορά το αυτοκίνητο μέσα σε 8 μήνες

Σε απόγνωση δηλώνει ένας 27χρονος που είδε και πάλι αυτοκίνητό του, να παίρνει φωτιά στην Πάτρα και να καταστρέφεται ολοσχερώς. Σε εξέλιξη η αστυνομική έρευνα…

Το παρκαρισμένο αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες στην Πάτρα, με τη φωτιά να το καταστρέφει ολοσχερώς. Ιδιοκτήτης του, είναι ένας 27χρονος που είχε δει το περασμένο καλοκαίρι και το δεύτερο όχημα που είχε, να γίνεται στάχτη. Ήδη έχει δώσει κατάθεση στην αστυνομία, με τις έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών να συνεχίζονται. Τα πρώτα στοιχεία πάντως, δεν παραπέμπουν σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών της νύχτας.

Για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα 8 μηνών του έκαψαν αυτοκίνητο στην Πάτρα. Το περιστατικό συνέβη τις πρώτες πρωϊνές ώρες σήμερα Παρασκευή στα Ζαρουχλέικα στην οδό Ισσακίου όταν το αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο τυλίχτηκε στις φλόγες με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, το περασμένο καλοκαίρι άγνωστος δράστης είχε βάλει φωτιά σε άλλο αυτοκίνητο του 27χρονου το οποίο επίσης είχε καταστραφεί ολοσχερώς.

Σύμφωνα με πηγές της Αστυνομίας εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα για τα κίνητρα του δράστη ή των δραστών που περιέλουσαν με εύλεκτο υγρό το όχημα και του έβαλαν φωτιά.

Όλα όμως δείχνουν πως οι εμπρηστικές ενέργειες δεν σχετίζονται με το χώρο της νύχτας.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ξανά ερωτευμένη η Φαίη Σκορδά – Ποιος είναι ο νέος της αγαπημένος – Άλλος όμως έστειλε τα 201 τριαντάφυλλα!

Απίθανο ξέσπασμα παίκτριας Survivor για Παναθηναϊκό – Ολυμπιακό: “Άντε γεια ρε” – Οργή για τη διαιτησία (Vid)