Πάτρα ΤΩΡΑ- Στο νοσοκομείο με οξεία μέθη μια ανήλικη. Συνελήφθη ο πατέρας του παιδιού που διοργάνωσε το πάρτι

1 Min Read

Ακόμη ένα ανήλικο παιδί χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο μετά από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, αυτή την φορά στην Πάτρα.

Το περιστατικό με την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ έγινε  όταν η 17χρονη πήγε στο σπίτι μία φίλης της που διοργάνωσε ένα πάρτι στην Πάτρα.

Εκεί όπως φαίνεται οι ανήλικοι κατανάλωναν αλκοόλ χωρίς κανένα έλεγχο και πώς έτσι η 17χρονη που μέθυσε, ζαλίστηκε και λιποθύμησε.

Εσπευσμένα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πατρών, όπου υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις, της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και η 17χρονη είναι καλά στη υγεία της και πήρε εξιτήριο.

Συνελήφθη ο πατέρας της του παιδιού που διοργάνωσε το πάρτι για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Share This Article