in

CryCry AngryAngry OMGOMG

Πάτρα – Όλοι στα λευκά για το τελευταίο “αντίο” στην Χριστίνα- Έδωσε ζωή με τον θάνατο της (φωτό)

Θρήνος το απόγευμα της Δευτέρας, στον Ιερό Ναό Αγγέλων στο Α΄ Δημοτικό Κοιμητήριο Πατρών, όπου συγγενείς και φίλοι, όλοι ντυμένοι στα λευκά, είπαν το τελευταίο αντίο, στην 14χρονη Χριστίνα που χάρισε ζωή με το θάνατό της.

Η 14χρονη Χριστίνα έδινε μάχη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών, για να κρατηθεί στη ζωή από τα ξημερώματα της 9ης Ιουλίου, οπότε και έπεσε θύμα τροχαίου, στην περιοχή του Ρίου, όταν το μηχανάκι που οδηγούσε 16χρονος φίλος της, ο οποίος τραυματίστηκε, συγκρούστηκε με ΙΧ.

Οι γονείς του κοριτσιού από την Πάτρα πήραν τη γενναία απόφαση να δωρίσουν τα όργανά της, δίνοντας με αυτόν τον τρόπου ζωή σε συνανθρώπους μας.

«Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια της μαθήτριας της Γ΄ τάξης του 5ου Γυμνασίου Πάτρας, Χριστίνας Γαρουφαλή, που έφυγε τόσο πρόωρα και άδικα από τη ζωή. Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει σε όλους μας βαθιά θλίψη, που δύσκολα μπορούμε να την αποτυπώσουμε σε λίγες γραμμές. Θυμόμαστε τη Χριστίνα ως ένα κορίτσι καλοσυνάτο, γεμάτο ζωή και έτσι θέλουμε να την κρατήσουμε στο μυαλό μας.

Στη μνήμη της, δεσμευόμαστε ότι, ως σχολική κοινότητα, θα δραστηριοποιηθούμε με κάθε τρόπο για να μην χαθούν άλλα παιδιά στους δρόμους της χώρας μας. Καλό ταξίδι Χριστίνα…, γράφει στον αποχαιρετισμό του το εκπαιδευτικό προσωπικό του 5ου γυμνασίου Πατρών, του σχολείου όπου φοιτούσε.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Στο νοσοκομείο της Κορίνθου ΤΩΡΑ ένας 9χρονος – Τον τσίμπησε θαλάσσια ανεμώνη

Γιάννης Σπαλιάρας – «Δεν ντρέπομαι να το πω»