in

CryCry LOLLOL OMGOMG

Πατέρας Κασσελάκη -«Βεβαίως και θα κερδίσει τον Μητσοτάκη»

«Έχω μεγάλη πίστη για τη νίκη του παιδιού μου», δηλώνει ο πατέρας του Στέφανου Κασσελάκη για τον γιο του, ο οποίος είναι υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών. Ο κ. Θεόδωρος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το παιδί του και είπε ότι «βεβαίως θα κερδίσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη».

  • Ο Στέφανος Κασσελάκης «είναι μαθημένος στις extreme καταστάσεις. Θα τα ξεπεράσει όλα και θα τα πάει καλά», δήλωσε στο LIVE NEWS ο κ. Θεόδωρος, ο πατέρας του υποψήφιου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και δηλώνει σίγουρος ότι ο γιος του θα κερδίσει τις εσωκομματικές εκλογές ενάντια στην Έφη Αχτσιόγλου και θα αναλάβει τα ηνία του κόμματος.

«Πάντα του λέω (σ.σ. να είναι μαζί) με την ελπίδα και εκείνος μου απαντάει μαζί με την ελπίδα και τον κόσμο», συμπληρώνει ο πατέρας του Στέφανου Κασσελάκη και αναφέρει για τον γιο του ότι είναι «εξαιρετικός, εργατικός, έντιμος, ηθικός και σκέφτεται να προχωρήσει για το καλό της κοινωνίας».

Για τη στιγμή που ανακοίνωσε στους γονείς του ότι θα είναι υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Θεόδωρος είπε ότι «μας έδωσε την προοπτική του» και πλέον «είναι έτοιμος να ηγηθεί, αφουγκράζεται και δουλεύει μαζί με την κοινωνία, αντλεί δύναμη και έτσι θα προχωρήσει».

Όσον αφορά το ποσοστό που έλαβε ο Στέφανος Κασσελάκης στον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ, ο πατέρας του λέει πως συμβολίζει «την ελπίδα, ότι (σ.σ. ο Στέφανος) θα δουλέψει μαζί με τον λαό, για μια ισχυρή αντιπολίτευση, για την ανανέωση».

  • Μάλιστα, ο πατέρας του Στέφανου Κασσελάκη είναι αισιόδοξος ότι ο γιος του, παρά το ότι θα κερδίσει τους αντιπάλους του, δεν θα τους κάνει να φύγουν από το κόμμα αλλά «θα προχωρήσει μαζί τους. Πιστεύει στις συνεργασίες, στο η ισχύς εν τη ενώσει».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μεγάλη ιστορία. Νομίζω ότι θα προχωρήσει πάρα πολύ καλά. Ο Στέφανος και τα στελέχη θα δουλέψουν πολύ καλά. Βεβαίως θα κερδίσει τον Μητσοτάκη», συμπληρώνει ο πατέρας του Στέφανου Κασσελάκη.

Για τη στιγμή που ο Στέφανος Κασσελάκης πήρε στα χέρια του τα αποτελέσματα των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Θεόδωρος είπε ότι ο γιος του επικοινώνησε μαζί του και ότι του είπε «μπαμπά, τώρα πρέπει να βγει μπροστά η ελπίδα μαζί με τον λαό».

  • Αν κερδίσει ο Στέφανος Κασσελάκης και αναλάβει τόσο τα ηνία του ΣΥΡΙΖΑ όσο και της αξιωματικής αντιπολίτευσης, το πρώτο θέμα που θα πρέπει να ασχοληθεί, σύμφωνα με τον πατέρα του, είναι η στέγαση του κόσμου και οι πλειστηριασμοί.

Ο κ. Θεόδωρος μίλησε και για τον Τάιλερ, τον σύντροφο του Στέφανου Κασσελάκη, λέγοντας ότι «ο άνθρωπός του είναι πάρα πολύ καλό παιδί, εμείς έχουμε σεβασμό στη σχέση των ανθρώπων και μπράβο τους».

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

15 Comments

  1. Σιγά μην τον κερδίσει. Αγαπητοί δεξιοί δεν υπάρχει λόγος να φοβάστε. Ο Κασσελάκης είναι φούσκα.
    Μπορεί να τραβήξει λίγο κόσμο αλλά θα διώξει άλλον τόσο. Αποκλείεται η συντηρητική Ελλάδα μας να βγάλει έναν τόσο φανερά μεταμοντέρνο άνθρωπο για ΠΘ. Εδώ δεν έχουν βγάλει προοδευτικές χώρες δηλωμένο γκέι ΠΘ, θα βγάλει η Ελλάδα? ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ. Εδώ θα είμαστε και θα το δούμε. Ο Κασσελάκης θα τρομάξει τους παραδοσιακούς ψηφοφόρους κάθε κόμματος και θα πάνε όλοι στην δεξιά κι ας είναι τα ίδια σκ@τ@ με τον Κασσελάκη και ακόμα χειρότερα. Ο Μητσοτακης θα παρει ακομα και φανατικους ψηφοφορους του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ. Και οι ακροδεξιοι εννοειται πως θα τον προτιμησουν.

  2. Ο Τζανακόπουλος και η ομάδα του (η ομπρέλα) ευθύνεται για την διάλυση του κόμματος.
    Ήθελε εύκολο βόλεμα, να πληρώνεται χωρίς να κυβερνάει και πριόνιζε την καρέκλα του Αλέξη.
    Ο Τσακαλώτος και ο Κατρούγκαλος είναι στην ομπρέλα. Αυτοί έκαναν την ζημιά στο κόμμα και εξαιτίας τους ίσως βγει ο Κασσελάκης γιατί ο κόσμος δίνει την απάντηση στην ομπρέλα ότι θέλει Αλέξη και όχι εκείνους. Εγώ θέλω μόνο Αλέξη. Δεν θέλω ούτε Αχτσιόγλου, ούτε Κασσελάκη.
    Δεν κάνει κανείς απ’ τους δύο για αρχηγός. Ο Τζανακόπουλος έριξε το κόμμα στα τάρταρα αντί να συνεργαστεί με το Κέντρο για το καλό της χώρας, κοίταξε την παρτούλα του ο χιμπατζής. Δεν το περίμενα. Αυτές τις μέρες έμαθα την αλήθεια για τα καμώματά του και τον σιχάθηκα. ΟΥΣΤ.
    ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΤΗΣ ΜΑΣΑΣ ΤΗΣ ΚΟΙΛΙΑΣ ΤΟΥ. Φταίει κι αυτός πάρα πολύ γιατί με την υπονόμευση του Αλέξη, ο λαός υποφέρει που βγήκε πάλι η τυραννική δεξιά. Ο Τζανακόπουλος και η ομπρέλα που είναι το 3% του κόμματος, είναι τσιράκια της δεξιάς. Η αείμνηστη Μαλβίνα είχε για την ομπρέλα του ΣΥΡΙΖΑ (Φίλης κλπ.) ότι είναι 10 κώλοι που ψάχνουν να βολευτούν σε μια καρέκλα να τα τσεπώνουν.
    Ο Αλέξης τους έκανε ανθρώπους κι αυτό είναι το ευχαριστώ τους. Αχάριστοι. Αηδίασα. 🤢🤮

  3. @Αριστερή

    Και ποιός σου είπε ότι δεν θα ξαναγυρίσει ο Τσίπρας σαν αρχηγός;;;
    Αφού πρώτα Κασσελάκης και ομπρέλα διαλύσουν το ήδη πεθαμένο κόμμα…
    Τότε θα γυρίσει σαν σωτήρας.Όλα σχέδιο του ήταν.Και έξυπνο τολμώ να πω!!!

  4. Θα έπρεπε να συνεργαστούν όλα τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου μαζί για το καλό του τόπου.
    ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ κλπ. Κάποιοι όμως όπως η ομπρέλα, βολεύονται να φωνάζουν και να πληρώνονται. Το κόμμα είναι πολύ πιθανόν να διασπαστεί, πράγματι. Υπάρχουν εσωτερικές συγκρούσεις που δεν ήταν ορατές στους πολίτες. Όταν έφυγε ο Αλέξης, φάνηκαν αμέσως ποιοι ήταν οι υπονομευτές.

  5. @Σπύρος

    Μπορεί να είναι έτσι. Πάντως ό,τι και να κάνει ο Αλέξης, ο Μητσοτάκης είναι παντοδύναμος κι αυτό πρέπει να το δεχτούμε όλοι. Έχει τεράστια δύναμη. Αίσχος στην ομπρέλα που αντί να υπηρετεί τον λαό τα κάνει πλακάκια με τους ισχυρούς. Επομένως, η πολιτική διαφθείρει και η ιδεολογία πάει περίπατο όταν η εξουσία και το χρήμα γλυκαίνουν. Πρέπει να είναι κάποιος βράχος ηθικής για να μην διαφθαρεί.

  6. @Αριστερή

    Δελφίνους και ομπρέλες έχουν όλα τα κόμματα.Όλοι για την εξουσία διψάνε και τα πολλά χιλιαρικάκια το μήνα…

    Θα δεις πολλά τους επόμενους μήνες….Τύφλα να έχει το game of thrones…

  7. @Σπύρος

    Άσ’ τα να πάνε. Γλυκαίνουν τα άτιμα (χρήμα και εξουσία).
    Κρίμα που ο λαός πληρώνει τα σπασμένα των υπονομευτών κάθε κόμματος εξουσίας.
    Σίγουρα, θα δουν πολλά ακόμα τα μάτια μας.

  8. Τελικά, ο Πολάκης αποδείχθηκε πολύ εντάξει και έντιμος για άλλη μια φορά.
    Δεν ανήκει στην ομπρέλα. Είναι μια κατηγορία από μόνος του αλλά έκανε ζημιά, άθελά του, με την αψύτητά του. Κάνει για ιατρική. Όχι για πολιτική.

  9. ‘ @Αριστερή

    Ο Τζανακό είναι…. Χρυσαυγίτης που απλά έγινε λάθος στο μαιευτήριο και τον πήραν κόκκινοι….

    Και ναι ο Πολάκης καλύτερα να καπνίζει παρά να μιλάει….Νομίζεις ότι με τραμπουκισμούς διαφέρει απο αυτούς που κατηγορεί;;

  10. @Σπύρος

    Δυστυχώς ο Πολάκης κάνει ζημιά, ακούσια.
    Βέβαια, ο Τζανακόπουλος κατάφερε και τον ξεπέρασε την δεύτερη τετραετία.
    Ό,τι και να πω γι’ αυτόν τον τύπο είναι λίγο. Τον σιχάθηκα πραγματικά.
    Έχεις απόλυτο δίκιο. Σαν φασίστας κάνει και ντροπιάζει την ιδεολογία που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι υπηρετεί.
    Όμως τελικά, υπηρετεί μόνο την τσεπούλα του. Έτσι αποδείχθηκε.

  11. Δηλαδή αν κάποιος ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές θα είναι σαν να ψηφίζει την ομπρέλα του Τζανακόπουλου? Ίου. Δεν αξίζει να τους κάνει κανείς την χάρη και να ψηφίσει τους ομπρελίστας.
    Εύχομαι ο Τζανακόπουλος να πληρώσει για όλα αυτά που έκανε.
    Εκείνος και το κόμμα του δεν έχουν ανάγκη.
    Βρέξει, χιονίσει, με μικρά ή μεγάλα ποσοστά οι πολιτικοί του θα πληρώνονται.
    Αλίμονο στους ανθρώπους που περίμεναν την βοήθειά τους.
    Περίμεναν σωτηρία απ’ τον Τζανακόπουλο. Και ο Τζανακόπουλος τους πούλησε.
    Μόνο για τον εαυτούλη του ενδιαφέρεται και την πάρτη του. Αίσχος. Ντροπή.
    Ωραίες αρχές θα μάθει στα παιδιά του. Αριστερές ιδέες του κώλου.
    Πως να βολεύονται κάτω από μια ομπρέλα και να πουλάνε σανό για αριστερά ιδανικά για να γεμίζουν την τσέπη τους και ο λαός να πάει να κουρεύεται. 🤢🤮
    Ο Τζανακόπουλος είναι προδότης του λαού. Η τιμωρία του είναι θα είναι η διάλυση του κόμματος για την οποία ευθύνεται. Κρίμα για την αξιόλογη Έφη που την χαντάκωσε ως υποψήφια αρχηγό.

  12. Κόμμα εξουσίας με αξιόλογα στελέχη, που θέλει να κυβερνήσει και όχι να κάθεται να φωνάζει και να πληρώνεται. Υγιές Κεντρώο κόμμα! Με Κατρίνη για Αρχηγό, ακόμα καλύτερα!

Στάσεις εργασίας στα λεωφορεία την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου

Χαμός στο “My Style Rocks” – «Είσαι αλλού για αλλού» – «Φρύδι σηκωμένο σε μένα δεν…»