in

CryCry LOLLOL

Πατέρας Αντώνιος – «Υπάρχουν μέρες που δεν έχουμε να φάμε»

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του STAR, ο πατέρας Αντώνιος και άλλοι 7 υπάλληλοι ετοιμάζουν αυτή τη στιγμή τα απολογητικά τους υπομνήματα για τις 3 Φεβρουαρίου. Ενδεχομένως πάντως, να μη δώσουν εξηγήσεις ούτε εκείνη την ημέρα και να ζητήσουν νέα προθεσμία.

 

Ο ίδιος ο Πατέρας Αντώνιος λέει :

  • «Είμαι σε άθλια κατάσταση. Έχω τεθεί σε αργία και έχω παυθεί από τα καθήκοντά μου. Δεν εισπράττω τον μισθό μου ενώ έχουν παγώσει και οι λογαριασμοί μου λόγω της έρευνας που διεξάγεται. Υπάρχουν μέρες που δεν έχουμε να φάμε εγώ και η οικογένειά μου. Επιβιώνουμε με τη συνδρομή παιδιών που ήταν στην Κιβωτό εργαζόμενων και εθελοντών».

 

Σημειώνεται ότι οι καταθέσεις κατά του πατέρα Αντώνιου και υπαλλήλων ξεπερνούν τις 30. Τριάντα ένα πρώην φιλοξενούμενοι στις δομές έστειλαν επιστολή υποστήριξης λέγοντας ότι ο Πατέρας Αντώνιος θα ξεπεράσει αυτό το εμπόδιο και η αλήθεια θα λάμψει.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

3 Comments

  1. Μας δουλεύει ο ιερέας? Έχει καταλάβει ότι ξεμπροστιάστηκε? Μπορεί κάποιος να του πει ότι ο κόσμος γνωρίζει ότι ζούσε σαν βασιλιάς και έχει χιλιάδες στις τράπεζες και τις θυρίδες? Γιατί δεν του δίνει λεφτά η μάνα του που έχει στην θυρίδα τόσα λεφτά που ούτε στον ύπνο μας δεν έχουμε δει??

Αρπάχτηκε ο Λιάγκας με Ακρίτα για Μπέζο-Φιλιππίδη – «Αυτή είναι αλήθεια και ας μην τη λέμε τόσο καιρό»

Νέοι μπελάδες για τον Elon Musk – Αντιμέτωπος με μήνυση από την…