in

OMGOMG WTFWTF

Πασχάλης Τσαρούχας – «Η τύχη και οι συμπτώσεις με οδήγησαν στην υποκριτική»

Ο Πασχάλης Τσαρούχας βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη, το μεσημέρι της Παρασκευής, με αφορμή τη συμμετοχή στην τρίτη σεζόν της σειράς «Γη της ελιάς» στο MEGA. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, ο Πασχάλης Τσαρούχας αναφέρθηκε στη σχέση με τα δυο του παιδιά και την απόφαση να βρεθεί στην υποκριτική.

Ειδικότερα, ο Πασχάλης Τσαρούχας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στον γιο μου βλέπω ένα παιδί που έχει στοιχεία και από τους δυο του γονείς, εννοείται. Από εμένα τουλάχιστον νομίζω ότι είναι πιο ακριβής σε πάρα πολλά πράγματα. Δηλαδή μπορεί να διατυπώσει γνώμη για πράγματα ή να κάνει εκτίμηση για πράγματα με πολύ μεγαλύτερη ακρίβεια από ότι μπορούσα να κάνω εγώ στην ηλικία του».

 

«Εγώ στη δική του ηλικία δεν ήξερα τι ήθελα να κάνω στη ζωή μου, ακόμα δεν ξέρω. Μπορεί δηλαδή σήμερα να μου πει να πάμε να κάνουμε αυτό και να του απαντήσω «α, πάμε να το κάνουμε». Όχι, όμως, δεν ήξερα στην ηλικία του. Ποιος ξέρει; Κάτι μπορεί να έχουν τα παιδιά στο μυαλό τους αλλά δεν ξέρουμε από που μπορεί να έρχεται αυτό. Έρχεται από την γκρίνια των γονιών, από την συγκεκριμένη παρέα που κάνει εκείνο τον καιρό, από το τι είναι της μόδας τώρα ή ποιο επάγγελμα πουλάει περισσότερο αυτή την περίοδο;».«Εμένα στην υποκριτική με οδήγησαν η τύχη και οι συμπτώσεις. Μια σειρά συμπτώσεων. Δηλαδή έδωσα πανελλαδικές εξετάσεις, δεν πέρασα κάπου και μου είπε ένας φίλος να πάμε να γίνουμε ηθοποιοί και του είπα… πάμε να γίνουμε ηθοποιοί» συμπλήρωσε, επίσης, ο Πασχάλης Τσαρούχας στην ψυχαγωγική εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Καταδρομικές σε σκάφη για να κλέψουν ναυτικές φωτοβολίδες

Κτηνωδία με αλεπού στο Πουρναρόκαστρο στην Πάτρα – Την φίμωσαν και την κρέμασαν (φωτο)