in

CryCry OMGOMG AngryAngry

Πασχάλης Τσαρούχας – Ερωτηματικά για τη φωτογραφία με το γκαζάκι στο δάσος

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε ο Πασχάλης Τσαρούχας με τη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Μετά τις τελευταίες εξελίξεις με τις καταστροφικές πυρκαγιές σε Λαγονήσι, Λουτράκι και Δερβενοχώρια, ο γνωστός ηθοποιός θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα περί… κλιματικής αλλαγής.

Πιο συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Πέμπτης ο Πασχάλης Τσαρούχας δημοσίευσε μία φωτογραφία στην οποία φαίνεται ένα καμένο γκαζάκι σε δασική περιοχή, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει σε ποιο σημείο ακριβώς το εντόπισε.

«Δείγμα κλιματικής αλλαγής», γράφει χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής του ο πρωταγωνιστής από τη «Γη της Ελιάς», θέλοντας να τονίζει την ειρωνεία της υπόθεσης, με τους διαδικτυακούς του φίλους να συμφωνούν πως οι καταστροφικές πυρκαγιές ήταν προϊόντα εμπρησμού από ανθρώπινο χέρι.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

14 Comments

  1. Μην ανησυχείς. Θα πάνε ξανά στο 3% οι προδότες. Ο άλλος πήγε στην Αμερική όταν όλη η χώρα καίγεται.
    Θα μου πεις τότε με το μάτι δεν πήγε κρουαζιέρα κ κάπνιζε πούρα;

  2. Δεν είναι μόνο το γκαζάκι…στη φωτό βλέπουμε και τα λινά ( σύρματα από λάστιχο αυτοκινήτου) που σημαίνει ότι το τοποθέτησαν στη μέση για να πάρει και αυτό φωτιά αμέσως, κατά τα άλλα ναι!! κλιματική αλλαγή.

Μεγάλη αναζωπύρωση μεταξύ Μεγάρων και Μάνδρας – Ρίψεις από εναέρια μέσα

Άγιος Παντελεήμονας – Στην Ελλάδα από το 2017 ο φονιάς της Άννας