in

Πάσχα – Τι προσέχουμε όταν αγοράζουμε κρέατα, αυγά και σοκολάτες

Λίγες μέρες μας χωρίζουν μόνο από το πασχαλινό τραπέζι και κάθε χρόνο οι νοικοκυρές επιδίδονται στην αναζήτηση των πιο φρέσκων υλικών για την παρασκευή των παραδοσιακών φαγητών. Διαβάστε παρακάτω, μερικές χρήσιμες συμβουλές για την επιλογή και τον ορθό χειρισμό παραδοσιακών τροφίμων.

  • Πάτα ΕΔΩ για τη συνέχεια

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Γαλήνη Τσεβά – “Δεν είχε μνήμες συγκατοίκησης η Δανάη, δεν διαλύθηκε ένα περιβάλλον”

Ρέα Τουτουντζή – “Θέλησα να αφήσω λίγο τη φυσική κατάσταση της πορείας της ζωής, να το ευχαριστηθώ”