H Ανάσταση τους σε εικόνες – Πάσχα στην Καλαμπάκα για Ραγκούση και Κοντοτόλη

1 Min Read

Πάσχα στην Καλαμπάκα πέρασε ο Γιάννης Ραγκούσης μαζί με τη σύζυγό του, Μαρίνα Κοντοτόλη, απολαμβάνοντας τις γιορτινές ημέρες μακριά από την Αθήνα και τις πολιτικές υποχρεώσεις.

  • Το ζευγάρι, που ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου σε στενό οικογενειακό κύκλο στις 26 Δεκεμβρίου 2025, στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας Ακροπόλεως, βρέθηκε αυτές τις μέρες στα Τρίκαλα και συγκεκριμένα στην Καλαμπάκα για τις ημέρες του Πάσχα.

Μάλιστα, ο Ραγκούσης, που πλέον έχει έντονη σύνδεση με την περιοχή, πέρασε χρόνο στο χωριό της συζύγου του, τη Γλυκομηλιά, όπου σύμφωνα με πληροφορίες συμμετείχε και στο παραδοσιακό πασχαλινό τραπέζι, ψήνοντας αρνί μαζί με συγγενείς και φίλους. Το ζευγάρι το βράδυ της Ανάστασης βρέθηκε στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος στην Καλαμπάκα, όπου παρακολούθησε τη λειτουργία σε κατανυκτική ατμόσφαιρα.

Δείτε αποκλειστικές εικόνες:

 

 

 

Share This Article