in

LOLLOL CuteCute OMGOMG CryCry

Πάσχα 2023 – Το απόλυτο νυμφοπάζαρο ήταν φέτος στη Νάουσα της Πάρου

Μαζεύτηκαν πολλές και πολλοί φέτος στην Πάρο. Πολλές “πεινασμένες” και “πικραμένες” απο σχέσεις με γόνους που έριξαν τα δίχτυα τους για να πιάσουν “σαργούς”… παρέες με κρυφοβίζιτες που αναζητούσαν τον επόμενο πελάτη ή sugar daddy αλλά και ημεδαποί που έχουν αφήσει εδώ και πέντε χρόνια τη Μύκονο και με δανεικά “πουλούν” πλέον “ζωάρα” στο νησί. 

Ειδικότερα την τελευταία δεκαετία το νησί αναπτύσσεται ραγδαία. Και οικιστικά και σε επίπεδο κατασκευών αλλά και σε τουριστικές δομές.

  • Αυτό έχει ώς αποτέλεσμα πολλές δήθεν φοιτήτριες που ασχολούνται με τα “Τουριστικά” να κάνουν πρακτική όλο τον χρόνο στο Κυκλαδονήσι.

Η βρώμα έχει βγεί εδώ και μήνες και δεν είναι λίγα τα “υγρά Σαββατοκύριακα” που γράφονται στην ιστορία των μυημένων. Πανάκριβα μεν… αλλά με πολλές υγρασίες. Και δεν αναφέρομαι στην υγρασία των ακτών και της θάλασσας.

  • Οι “μπασμένοι” στα κόλπα είχαν κλείσει απομονωμένα σπίτια απο τον Γενάρη στην περιοχή του Αμπελά αλλά και βόρεια της Πούντας, όπου φιλοξένησαν πολλές girly παρέες. Τα “¨κοριτσόπουλα” απόλαυσαν τις μυρωδιές του νησιού.. έφαγαν καλά… ήπιαν καλά…. και κατόπιν έκαψαν όσα έφαγαν με “παθητική γυμναστική”. Εντάξει το ομολογώ. Τα κορίτσια άναψαν κερί στην Παναγιά την Εκατονταπυλιανή. Δεν θέλω να τις αδικήσω. 

Τα πελατάκια; Κυρίως Έλληνες δήθεν επιχειρηματίες αλλά και Αλβανοί και Λιβανέζοι επενδυτές που πληρώνουν όσο όσο είτε για μια μελαχρινή είτε για μια ξανθιά καλλονή με ψεύτικες βλεφαρίδες.

Ο τζίρος μόνο το Σαββατοκύριακο ξεπέρασε τα δέκα εκατομμύρια ευρώ σε “παροχές” κάθε μορφής. Τουριστικές πάντα. Το απόλυτο συνάλλαγμα της χώρας. Τι όχι;

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

«Σασμός» Spoiler – Μαρίνα και Αντώνης ξανά μαζί. Η μεγάλη επιστροφή του αστυνόμου

Εκτός ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Γεωργούλης – Τον κατήγγειλαν για παρενόχληση