in

Πάρτι για Λιάγκα στον ΑΝΤ1 μετά την αποχώρηση Ποφάντη. Δεν μιλούσαν καν…

Ήταν από τις πολύ ευτυχισμένες Πέμπτες η χθεσινή για το Γιώργο Λιάγκα. Και ο λόγος δεν ήταν τα νούμερα τηλεθέασης ούτε κάποιο μεγάλο αποκλειστικό θέμα στο «Πρωινό». Ήταν η αποχώρηση του Τζώρτζη Ποφάντη με τον οποίο ο δημοσιογράφος δεν είχε ποτέ καλές σχέσεις. Απόφαση Ποφάντη επί της ουσίας ήταν η απομάκρυνση Λιάγκα από τον ΑΝΤ1 το καλοκαίρι του ’19 καθώς ο Λάτσιος είχε ήδη αποχωρήσει από το κανάλι.

  • «Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την ιδιοκτησία, που με επέλεξε και μου έδωσε τη μεγάλη ευκαιρία να κάνουμε μαζί όλες αυτές τις επιτυχίες. Θέλω τέλος να ευχαριστήσω και αυτούς που με τη “στάση” τους μου χάρισαν πολύ χρόνο να σκεφθώ, να επαναπροσδιοριστώ και να περάσω με τα παιδιά μου» ήταν τότε το «καρφί» για τον Ποφάντη που πριν τη λήξη του συμβολαίου του τον είχε βάλει στον «Πάγο».

    Σίγουρα δεν ήταν απόφαση Ποφάντη η επαναπρόσληψή του το 2021 για να σώσει το «Πρωινό» που κατάρρεε με μόνη κεντρική τη Σκορδά. Τότε την τελική απόφαση την πήρε η τότε Γενική Διευθύντρια Τηλεόρασης Στέλλα Λίτου μαζί με την ιδιοκτησία του σταθμού. Η σχέση Λιάγκα – Ποφάντη δεν έφτιαξε ποτέ. Αντίθετα επιδεινώθηκε από πέρσι μετά τα περιστατικά με Δούκισσα και Κορινθίου. Τώρα ο Λιάγκας θα έχει μεγαλύτερη ευχέρεια κινήσεων όσον αφορά στην ανανέωση του συμβολαίου του για την επόμενη σεζόν.

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Τι συνέβη τελικά στην Βούλα;-Πώς βρέθηκε νεκρός ο εφοπλιστής στη μονοκατοικία του

Μεγάλος σεισμός ΤΩΡΑ – Κουνήθηκε όλη η Αθήνα