in

Παράξενη μαύρη γλίτσα τρομοκράτησε ιδιοκτήτρια σπιτιού -«Καμιά ιδέα τι είναι αυτό;»

Μια ιδιοκτήτρια σπιτιού άφησε τους χρήστες του διαδικτύου άφωνους, αφού ανήρτησε φωτογραφίες μιας μαύρης γλίτσας που βρισκόταν κάτω από τα πατώματα, στη Μελβούρνη της Αυστραλίας.

 

  • Όπως αναφέρει η New York Post, η γυναίκα, ονόματι Χάνα Σίκαμορ, είχε μάθει για την περίεργης όψης γλίτσα από μια φίλη της, η οποία την είχε αντικρίσει ενώ ξήλωνε τις σανίδες του δαπέδου της.

 

Ελπίζοντας να… διαλευκάνει τι είναι αυτό το μαύρο πράγμα, ανέβασε τις εικόνες στην «αυστραλιανή ομάδα για μύκητες» στο Facebook με το ερώτημα: «Καμία ιδέα τι είναι αυτό;».

 

  • Αρκετοί χρήστες του Facebook έσπευσαν να απαντήσουν με χιούμορ, αναφέροντας πως τούς θυμίζει το «Stranger Things» ή τον Venom από τις ταινίες.Την ίδια ώρα, ορισμένοι που ασχούνται με τους μύκητες είπαν ότι η «γλίτσα» θα μπορούσε να είναι είτε γλοιώδης μούχλα, είτε ρίζες δέντρων είτε μαύρη μούχλα, ένας ύπουλος μύκητας που έχει συνδεθεί με μια σειρά από προβλήματα υγείας, όπως αναπνευστικά προβλήματα και άνοια.

«Χωρίς να εξετάσω τον μύκητα αυτοπροσώπως (εξετάζοντάς τον μικροσκοπικά και ψάχνοντας για άλλες υπογραφές στη δομή) δεν μπορώ να είμαι 100% σίγουρη», δήλωσε στην Post η δρ Πατρίσια Κάισιαν, επιμελήτρια μυκητολογίας στο Κρατικό Μουσείο της Νέας Υόρκης στο Όλμπανι. «Αλλά αυτό μοιάζει με το μυκήλιο του μύκητα της “υγρής σήψης” που ονομάζεται Coniophora puteana, μερικές φορές ονομάζεται επίσης “σήψη του κελαριού” ή “kellerschwam” στα γερμανικά». Και πρόσθεσε: «Αυτή θα ήταν η εικασία μου, βασιζόμενη μόνο σε αυτές τις φωτογραφίες».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Η Μάγισσα – «Εμφύλιος» στους Λασκαραίους! Νέος άρχοντας ο Μάρκος

Αφροδίτη Σκαφίδα – Ο λόγος που δεν έχει αποκαλύψει το φύλο του μωρού