in ,

CuteCute CryCry OMGOMG LOLLOL

«Παράθυρο» για την παραμονή Σκορδά στον ΣΚΑΪ. Με κομμένα λεφτά και … καμένα θέματα.

Ένα νέο σενάριο κυκλοφορεί από χθες εντός και εκτός ΣΚΑΪ που ίσως να έχει και βάση… Ενημερωτική εκπομπή από του χρόνου και στο δίωρο 12.00 – 14.00 στον ΣΚΑΪ και ψυχαγωγία μετά.

 

  • Αυτό σημαίνει πως η φυσιογνωμία του σταθμού πηγαίνει ακόμη περισσότερο προς το DNA του με ενημέρωση που θα ξεκινά στις 5.00 το πρωί με την «Πρώτη Εικόνα» θα συνεχίζεται στις 6.00 με το σήμερα.

 

Στις 10 θα παίρνουν τη σκυτάλη οι «Αταίριαστοι» θα την δίνουν άγνωστο ακόμη σε ποιον για πηγαίνει το κανάλι στις 14.00 στο μεσημεριανό δελτίο. Και να ακολουθεί 15.00 με 17.00 μια καινούργια ψυχαγωγική εκπομπή.

 

Εδώ λοιπόν άρχισε και ακούγεται τώρα το όνομα της Σκορδά. Με κομμένα όμως κατά πολύ λεφτά γιατί θα της προταθεί μεγάλη μείωση με το επιχείρημα πως δεν έφερε τα εμπορικά που είχε υποσχεθεί και ταυτόχρονα με καμμένα θέματα καθώς όλη η θεματολογία της ημέρας όσον αφορά στο gossip, το lifestyle και το κοινωνικό θα έχει παίξει από τις 7.45 που ξεκινά η εκπομπή της Τσιμτσιλή μέχρι και εκείνη την ώρα.

 

  • Θα δεχθεί η Σκορδά;

 

Αν έχει έστω και μια άλλη πρόταση όχι. Αν δεν έχει ναι. Στον ΣΚΑΪ βέβαια υπάρχει ήδη plan B για τη ζώνη το οποίο και θα σας αποκαλύψω σε λίγες ημέρες…

Τι νομίζετε;

-2 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Μπάρκα για Πολάκη – «Θα έπρεπε να ντρέπεται για πράγματα που έχει κάνει στην πολιτική»

Ήλιος… με δόντια σήμερα – Επιμένει το «ξεροβόρι»