in

LoveLove OMGOMG

Παρασκήνιο – Υπογράφουν Λάλος, Αυγουστίδης, Τζομπανάκη, Φάμελη και Λαμπροπούλου για τον τρίτο κύκλο του «Σασμού»

Ο «Σασμός» τα κατάφερε. Όχι μόνο απέναντι στο «All Star Survivor» αλλά και σε όλα τα προγράμματα του ανταγωνισμού. Και κακά τα ψέματα είναι το πιο δυνατό χαρτί απ’ όλα τα υπόλοιπα του Alpha.

  • Πρώτος σας είχα γράψει απ’ το Νοέμβριο πως η σειρά θα συνεχιστεί και του χρόνου. Όταν όλοι έγραφαν ότι οι σεναριογράφοι ετοιμάζουν το φινάλε και μετά έκαναν βέβαια επική κολοτούμπα γράφοντας για μίνι σειρές, τηλεταινίες και πράγματα τα οποία δεν ίσχυαν. Η πρώτη προτεραιότητα του Alpha και του παραγωγού Καραγιάννη ήταν να κλείσουν στο «Σασμό» οι μεγάλοι του πρωταγωνιστές. Τα ονόματα που πουλάνε και έχουν αγαπηθεί από τον κόσμο. Και απ’ ότι μαθαίνω τα κατάφεραν.

Ήδη τα πέντε δυνατά ονόματα της σειράς έχουν συμφωνήσει προφορικά και τις επόμενες μέρες θα πέσουν και οι τελικές υπογραφές. Δημήτρης Λάλος – Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Ορφέας Αυγουστίδης – Χριστίνα Χειλά Φαμέλη δηλαδή τα δύο πρωταγωνιστικά ζευγάρια του «Σασμού» και φυσικά η Μαρία Τζομπανάκη συνεχίζουν κανονικά στον τρίτο κύκλο του «Σασμού». Πολύ πιθανόν να συνεχίσει και ο Στέλιος Μάϊνας με τον οποίο οι συζητήσεις είναι σε πολύ καλό δρόμο.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Θάνος Μπίρκος για τα κιλά του – «Χαίρομαι που διάλεξαν κάποιον σαν εμένα να παίξει στον Σασμό»

Σε λίγο ξεκινά η δίκη για την συζυγοκτονία στην Αγία Βαρβάρα – Ο 75χρονος και οι δυο σφαίρες