in ,

CryCry LOLLOL

Παρασκήνιο ΤΩΡΑ – Μείωση έως και 50% ζητά ο ΣΚΑΪ στον Ατζούν για να συνεχίσει το «Survivor»

Με σκληρούς όρους διαπραγματεύεται ήδη ο ΣΚΑΪ με τον Τούρκο Ατζούν Ιλίτζαλι και την εταιρία του για να υπάρξει «Survivor» την επόμενη σεζόν.

  • Το αποτέλεσμα του φετινού «All Star» και σε περιεχόμενο και σε τηλεθέαση δεν άφησε καθόλου ικανοποιημένο τον σταθμό. Και όσο πλησιάζουμε στον τελικό τα νούμερα τηλεθέασης αντί να ανεβαίνουν συνέχεια και πέφτουν.

Όλοι ομολογούν πλέον πως το κάστινγκ ήταν αποτυχημένο και παλιακό σε τέτοιο βαθμού με τους «επαγγελματίες» παίκτες ριάλιτι που δεν άρεσε στον κόσμο. Και φυσικά τα έσοδα ήταν λιγότερα και από αυτά που περίμενε το κανάλι αλλά και ο Τούρκος καναλάρχης.

  • Για να υπάρξει «Survivor» την επόμενη σεζόν ο Ατζούν θα πρέπει να κάνει μεγάλες υποχωρήσεις: Πουλώντας το επεισόδιο ακόμη και 50% κάτω στον ΣΚΑΪ σε σχέση με το κόστος του φετινού.

Στην διαπραγμάτευση με το «My Style Rocks» ικανοποιήθηκαν τελικά οι όροι του ΣΚΑΪ. Θα συμβεί το ίδιο και με το «Survivor»; Είναι κάτι που θα φανεί μετά τον τελικό του φετινού κύκλου του ριάλιτι τον Ιούλιο στο Γαλάτσι.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

3 Comments

  1. Είναι το μόνο Survivor στο οποίο δεν αξίζει κανείς για νικητής. Πάρ’ τον έναν και χτύπα τον άλλον είναι όλοι οι παίκτες. Δεν υπάρχει ένας παίκτης με τον οποίο θα ταυτιστεί ο τηλεθεατής ούτε που να αξίζει ως χαρακτήρας για να κερδίσει. Ίσως να έχει δίκιο ο Μαρτίκας για τον Μπάρτζη.
    Δεν έχει λόγο να πει ψέματα αφού δεν βρίσκεται πια στο παιχνίδι. Ο Μαρτίκας πιστεύει πως αξίζει να κερδίσει ο Ηλίας Μπόγδανος. Δεν έχει κι άδικο. Φαίνεται κάπως πιο συμπαθής απ’ τους περισσότερους.
    Ο Μαρτίκας είπε επίσης ότι ο Σάκης Κατσούλης ήταν κύριος από την πρώτη μέρα και ποτέ δεν έδωσε
    δικαιώματα. Δεν έχω λόγο να μην τον πιστέψω. Αυτό διαπιστώνω κι εγώ.
    Βλέπω έναν Μπάρτζη συνεχώς να γκρινιάζει και τον Σάκη Κατσούλη να είναι πάντα χαμηλών τόνων.
    Ούτε ο Μπόγδανος και ο Κατσούλης μου ταιριάζουν για νικητές βέβαια, αλλά μπορεί να αξίζουν περισσότερο
    από τον Μπάρτζη την νίκη.

    • O Mπογδανος είπαν άλλοι ότι ήταν μαζι στον Γκοτση στο φαγητο παντα απλως πιασαν τον Γκοτση και ο Μπογδανος έκανε τουμπεκί και δεν φανερωθηκε ποτε. Οσο για τον Κατσουλη; Καλος αγωνιστικά αλλα γλειώδης όσο δεν πάει. Ουτε αυτός ουτε η Μαριαλένα αξιζουν το επαθλο γιατί εχουν ένα αβανταζ έναντι ολων των υπολοιπων, το ταιρι τους μεσα στο παιχνιδι. Επισης εχουν παραδεχττει οτι παραβιαζαν τους κανονες για να βλεπονται και άλλος παικτης έχει πει οτι η Μαριαλένα επισης ετρωγε απο Γκοτση αλλα πάλι έκανε τουμπεκι. Και οχι μονο τουμπεκι αλλα κατηγορουσε για να φυγουν οι αλλοι οι δυνατοι όταν ειχε την ευκαιρια, Γκοτσης, Δαλακα.
      Ο Μπαρτζης έβρισε έναν καμεραμαν που τον έσπρωξε. Ο καμεραμαν είπε ότι μονο του μιλησε ασχημα και τον ακουμπησε, δεν τον έσπρωξε, αλλα αυτο μπορει να παρερμηνευτεί οταν ο άλλος σου μιλάει ασχημα. Δεν ειναι και έγκλημα που εβρισε τον καμεραμαν που του μιλησε ασχημα οταν εκεινος δεν του εδινε χαρτι υγειας.
      Κατα τη γνωμη μου ομως αξιζει να κερδισει η Σταυρουλα. Ευχομαι αυτη να κερδισει.

  2. Ακριβώς. Ο Μαρτίκας είχε απόλυτο δίκιο για τον Σοϊλέδη, πέρσι. Όλοι οι τηλεθεατές βλέπαμε τον
    παλιοχαρακτήρα του Σοϊλεδη και πολύ το χάρηκα που έφτασε στην πηγή και δεν ήπιε νερό ο άθλιος και τον
    νίκησε ο Στάθης, τελικά. Πολύ το ευχαριστήθηκα. Άρα, μπορεί να έχει δίκιο και για τον Μπάρτζη ο
    Μαρτίκας. Αν και θα συμφωνήσω ότι δεν αξίζει κανείς για νικητής φέτος. Ούτε ο Κατσούλης, ούτε ο Μπόγδανος.

Η εμπλοκή αυτοκινήτου του ΣΚΑΪ στην μαφιόζικη δολοφονία στον Κορυδαλλό και η ανακοίνωση

Τα γράψαμε πρώτοι – Ο «Γύπας» ζητά συγγνώμη από τις γυναίκες που εξαπάτησε…