in ,

OMGOMG LOLLOL

Παρασκήνιο ΤΩΡΑ με τους κριτές του «Master Chef» – Τι θα τους προτείνουν…

Πυρετωδώς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για το επόμενο «Master Chef» στο Star. Είναι το πιο κρίσιμο των τελευταίων ετών. Όχι μόνο από πλευράς τηλεθέασης αλλά και γιατί φέτος το καλοκαίρι λήγουν και τα δικαιώματα μετάδοσης του πρότζεκτ από το Star λήγουν όμως ταυτόχρονα και τα συμβόλαια των τριών «Μaster Chef» του Σωτήρη Κοντιζά, του Πάνου Ιωαννίδη και του Λεωνίδα Κουτσόπουλου.

 

  • Ο τελευταίος δεν τα πήγε καθόλου καλά στη «Φάρμα». Όχι ως παρουσιαστής αλλά γιατί το concept ήταν πια πολύ φθαρμένο μετά από δύο αποτυχημένους κύκλους στον ΑΝΤ1.

 

Τώρα τα πράγματα είναι κρίσιμα: Απ’ ότι μαθαίνω Star και Green Pixel θέλουν να επιστρέψουν στο προηγούμενο μοντέλο συνεργασίας που είχαν με τους κριτές πριν γίνει η απόπειρα αρπαγής από τον Ατζούν για το Top Chef.

 

  • Δηλαδή συμφωνία κάθε χρόνο για κάθε κύκλο. Από την άλλη το κανάλι γνωρίζει πως υπάρχουν αυτή τη στιγμή πολλά διαθέσιμα μαγειρικά ριάλιτι στην αγορά αλλά δεν υπάρχουν αναγνωρίσιμα πρόσωπα να τα υπηρετήσουν.

Και σε αυτή την περίπτωση οι κριτές ή έστω και κάποιοι από αυτούς είναι σίγουρο πως θα δεχθούν μεμονωμένες προτάσεις. Και φυσικά δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως πλέον και οι τρεις «κουβαλούν» μαζί τους δυνατές συμφωνίες τροφίμων, εξοπλισμών μαγειρικής και γενικά οτιδήποτε άλλο σχετίζεται με την κουζίνα.

 

Οι διαπραγματεύσεις πάντως θα ξεκινήσουν άμεσα και αναμένονται πολύ σκληρές…

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Συναγερμός για την εξαφάνιση του Βαρθολομαίου – Κινδυνεύει η ζωή του

Καλαμάτα ΤΩΡΑ – Ισχυρή καταιγίδα «σάρωσε» την πόλη