in ,

OMGOMG LOLLOL CryCry

Παρασκήνιο ΤΩΡΑ – Ενόχληση στην ΕΡΤ για Καραμίχο. «Έδωσε λάθος μήνυμα»

Έντονη ενόχληση υπάρχει από χθες για τον Γιώργο Καραμίχο στην ΕΡΤ. Γιατί είναι από τα βασικά πρόσωπα της Δημόσιας Τηλεόρασης και θα συνεχίσει να είναι και την επόμενη σεζόν.

 

  • Αυτό που τώρα όμως τίθεται εν αμφιβόλω είναι η διπλή του ιδιότητα: Αυτή του παρουσιαστή παράλληλα με αυτή του πρωταγωνιστή.

 

Δεύτερος κύκλος της «Έρημης Χώρας» που πήγε εξαιρετικά καλά σε θεάσεις στο ERTFLIX είναι σίγουρο πως θα υπάρξει. Το τηλεπαιχνίδι όμως «Πες τη λέξη» το πιθανότερο είναι να φύγει από το πρόγραμμα του σταθμού.

 

  • Σαφώς και υπάρχει χαλαρότητα στην ΕΡΤ με το θέμα της τηλεθέασης. Όμως εδώ και μήνες έχει δοθεί προς πάσα κατεύθυνση να μην ακούγεται προς τα έξω φράσεις του τύπου «Δεν βλέπω τα νούμερα», «Δεν με ενδιαφέρουν τα νούμερα» και άλλες παρόμοιες. Ότι δηλαδή είπε μέσες άκρες ο Καραμίχος καλεσμένος της Σκορδά.

 

Η στρατηγική πλέον είναι πως η ΕΡΤ1 ανταγωνίζεται τα ιδιωτικά κανάλια στο επίπεδο των προγραμμάτων που ταιριάζουν στο προφίλ του καναλιού και δηλώσεις που απαξιώνουν αυτή τη γραμμή είναι λογικό να προκαλούν ενόχληση.

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ο καιρός σήμερα – Συνεχίζεται η “Άνοιξη”; Που θα βρέξει;

Μάνδρα ΤΩΡΑ – Βίντεο από το αμάξι όπου σκότωσαν και έκαψαν τον επιχειρηματία Χρήστο Γιαλιά