in ,

LOLLOL OMGOMG

Παρασκήνιο – Το «Όχι» η Παπακωνσταντίνου στη «Μουρμούρα»

Δεν τα έχει βρει ακόμη η Μίρκα Παπακωνσταντίνου με την παραγωγή του «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» για να ενταχθεί στο καστ της σειράς αντικαθιστώντας επί της ουσίας την Ελένη Κοκκίδου που αποχωρεί μετά από δέκα χρόνια.

Τα αγκάθια είναι τρία:

  • Το πρώτο και βασικότερο απ’ ότι μαθαίνω είναι το οικονομικό. Υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ των δύο πλευρών και δεν έχουν καταφέρει να βρουν σημείο σύγκλισης.
  • Το δεύτερο είναι το παραγωγικό: Από τη νέα σεζόν το κανάλι σκοπεύει να αυξήσει τον αριθμό των επεισοδίων που θα προβάλλονται εβδομαδιαίως πράγμα που σημαίνει πως θα είναι αυξημένες και οι υποχρεώσεις των ηθοποιών στα γυρίσματα. Αυτό δυσκολεύει επίσης τη συνεργασία Παπακωνσταντίνου – Μουρμούρας.
  • Υπάρχει και ένα τρίτο αγκάθι απ’ ότι μαθαίνω από την πλευρά της ηθοποιού που κατ’ εμέ είναι και το σημαντικότερο: Δεν θέλει να αντικαταστήσει μια ηθοποιό που είναι ταυτισμένη στη συνείδηση του κόσμου με αυτό το ζευγάρι. «Μηνάς» – «Βουλίτσα». Νέα «Βουλίτσα» βέβαια δεν θα υπάρξει.

Πολλοί θα πουν ότι το ίδιο είχε γίνει πριν χρόνια και με την Δάφνη Λαμπρόγιαννη τη θέση της οποίας πήρε η Κλέλια Ρένεση.

Όπως το ζευγάρι εκείνο είχε τα μισά χρόνια από αυτό που «διαλύεται» τώρα. Έτσι όλα δείχνουν και εκτός αν έχουμε μεγάλη ανατροπή πως η Μίρκα Παπακωνσταντίνου δεν θα ενταχθεί τελικά στο καστ της κωμικής σειράς.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

8 Comments

  1. Εν τω μεταξυ ο Κυριακιδης θα πρωταγωνιστησει και σε αλλο σηριαλ του Αλφα , δεν εχει σημασια που υπαρχουν 10.000 εγγεγραμμενοι ηθοποιοι τα βυσματα ειναι μονο τριαντα αντε εκατο και παιρνουν και διπλες δουλειες . Φατε ονειρα εσεις οι ανεργοι νεοι ταλαντουχοι ηθοποιοι , δεν σας αφηνουν οι καρεκλοκενταυροι διευθυνταδες προγραμματων και συμβουλοι , οι βυσματουχοι σκηνοθετες και οι κρεββατωμενοι υπολοιποι που κινουν τα νηματα

  2. Θα μου πεις εδω ο Φραγκολιας ζητουσε ρολο στον Σασμο και ονειρευεται τηλεπαιχνιδι λεει γνωσεων διοτι το κατεχει και γνωριζει πολλα

Είναι αλήθεια – Συνελήφθη για απάτη με μαϊμού οικόπεδα ο ποδοσφαιριστής Θοδωρής Αρμύλαγος

Θρίλερ για 4 αδέρφια στην Πάτρα – Άνοιξαν τον τάφο της μάνας τους και δεν την βρήκαν μέσα