in

LoveLove

Παρασκήνιο – Τι συμβαίνει πραγματικά ανάμεσα στη Φαίη Σκορδά και τον ΑΝΤ1; Όλο το ρεπορτάζ…

Χθες ο Νίκος Γεωργιάδης μέσα από την εκπομπή “Πρωινό Σουσου” πέταξε κυριολεκτικά μία βόμβα σχετικά με τη Φαίη Σκορδά ότι βρίσκεται σε έντονο φλερτ για να επιστρέψει στον ΑΝΤ1 και να αναλάβει την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του Σαββατοκύριακου. 

  • Αμέσως μπήκα στη διαδικασία να κάνω το δικό μου ρεπορτάζ στο Μαρούσι και να μάθω τι ισχύει. Η πληροφορία αυτή είναι στο ίδιο πλαίσιο αυτού που σας έγραψα χθες σχετικά με σκέψεις του καναλιού να ενταχθεί η Ελένη Μενεγάκη με εκπομπή – μαγκαζίνο. Έχουν ανάγκη να ενταχθεί στον ΑΝΤ1 ένα ισχυρό γυναικείο brand που να φέρει εμπορικά έσοδα. Ούτε η Μαγγίρα έχει τέτοια δυναμική, αλλά και πολλά ακόμα πρόσωπα που βρίσκονται στον τηλεοπτικό “χάρτη”.

Τόσο η Μενεγάκη, όσο και η Σκορδά βρίσκονται σε αυτή την κατηγορία. Στη δεύτερη περίπτωση, όμως, δεν υπάρχει απλώς στα πλάνα των στελεχών, όπως στη δεύτερη. Έχουν γίνει και συζητήσεις, άλλωστε πηγές μου από το Μαρούσι αναφέρουν πως τα τελευταία 2 χρόνια η Φαίη Σκορδά δεν σταμάτησε να μιλά ποτέ με σημαντικά στελέχη του ΑΝΤ1 κυρίως σε φιλικό επίπεδο. 

  • Όλα αυτά την ίδια περίοδο που ο σταθμός έχει σχεδόν αποφασίσει να κρατήσει ενεργή τη ζώνη του Σαββατοκύριακου, έπειτα από επίμονες προσπάθειες του εμπορικού τμήματος.

Μαθαίνω ότι η πρόταση δεν έχει μπει σε οικονομικές λεπτομέρειες, ωστόσο ο ΑΝΤ1 ξέρει πάνω – κάτω που κινείται η Φαίη. Φυσικά, η Σκορδά δεν “κλειδώνει” κάπου για δύο λόγους. Πρώτον, θα μιλήσει με τον ΣΚΑΙ (έστω και για τυπικούς λόγους) και δεύτερον θέλει να δει τι μέλλει γενέσθαι με την πρόταση του MEGA. 

  • Για το τελευταίο σας έχω ρεπορτάζ σε λίγο…

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Περισυνελέγη σώα 71χρονη που έπεσε στη θαλάσσια περιοχή της Ε-5 στο λιμάνι του Πειραιά

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα σήμερα και αύριο για τη λαμπαδηδρομία