in

LoveLove CuteCute

Παρασκήνιο στον ΑΝΤ1 – Η στρατηγική για τα γυρίσματα των «Παγιδευμένων» και η αύξηση των επεισοδίων

Χωρίς καμία αμφιβολία οι «Παγιδευμένοι» είναι η πιο αδικημένη σειρά της σεζόν. Άρεσε σε πολύ κόσμο, «έχτισε» σιγά σιγά τηλεθέαση και λίγο το Μουντιάλ, λίγο ο κακός προγραμματισμός, το σήριαλ έχασε σε ένα μεγάλο βαθμό τη δυναμική του. 

  • Παρόλο αυτά, ο ΑΝΤ1 θα το συνεχίσει την επόμενη σεζόν ελπίζοντας ότι θα δημιουργήσει το κατάλληλο περιβάλλον προγραμματισμού ώστε να βρει το κοινό της η σειρά πίσω, ενώ μαθαίνω ότι θα υπάρξουν και επαναλήψεις κατά τη διάρκεια του Καλοκαιριού.

Πάμε όμως στην πληροφορία που μου ήρθε χθες το βράδυ από άνθρωπο της συγκεκριμένης παραγωγής: Επειδή φέτος πολλές φορές δεν υπήρχε διαθέσιμο στοκ επεισοδίων, με αποτέλεσμα να αυξομειώνεται αφενός η συχνότητα των επεισοδίων και αφετέρου να προβάλλεται πληθώρα επαναλήψεων, έχει αποφασιστεί μία συγκεκριμένη στρατηγική. Συγκεκριμένα, μαθαίνω πως από την επόμενη κιόλας μέρα που θα γυριστεί το τελευταίο επεισόδιο της σεζόν, θα συνεχίσουν τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο με αμείωτο ρυθμό. Μάλιστα, θα γίνει μόνο μία μικρή διακοπή 10-15 ημέρων τον Αύγουστο. Ο στόχος είναι μέχρι τον Σεπτέμβριο να υπάρχουν διαθέσιμα τουλάχιστον τα επεισόδια μέχρι τα τέλη Νοέμβρη. 

  • Τέλος, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο ΑΝΤ1 επιθυμεί οι «Παγιδευμένοι» να επιστρέψουν σε προβολή 3 επεισοδίων την εβδομάδα και όχι 2.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Αμπελόκηποι – Καταγγελία: Βιασμός 19χρονης μετά από γνωριμία στα social media

Αχαΐα ΤΩΡΑ – Της «κακομοίρας» σε γλέντι γάμου. Πεθερά έπιασε τη νύφη με άλλον στη τουαλέτα