in ,

LOLLOL CryCry

Παρασκήνιο ΣΚΑΙ – Το «βατερλώ» της θείας από το Κιλκίς την οδηγεί στη θέση του Μουτσινά;

Τα νούμερα της θείας από το Κιλκίς κάθε πρωί πάνε από το κακό στο χειρότερο. Από τότε που το δίδυμο του STAR έγινε πιο αιχμηρό με την αλλαγή στην αρχισυνταξία, η Φαίη Σκορδά έχασε 2-3 μονάδες, κάτι που την οδηγεί τις τελευταίες εβδομάδες οριακά πάνω από την Μπέττυ Μαγγίρα στο OPEN. 

  • Στον ΣΚΑΙ βρίσκονται σε πανικό με αυτή την εξέλιξη, καθώς περίμεναν πως όσοι περνούν οι μήνες, θα ανακάμπτει η πορεία της εκπομπής. Μαθαίνω πως αυτή τη στιγμή υπάρχει μία σκέψη που θα προταθεί στην παρουσιάστρια, η οποία αν υλοποιηθεί θα φέρει τα πάνω κάτω.

Αναφέρομαι στην ιδέα να μετακινηθεί η Σκορδά στη ζώνη του Νίκου Μουτσινά στο 15.00-17.00, εκτιμώντας πως μπορεί να σταθεί μόνο σε ένα περιβάλλον χωρίς gossip ανταγωνισμό. Η παραπάνω σκέψη προκύπτει και από τις πιέσεις του ενημερωτικού τμήματος για στροφή της ζώνης 10-12 με εκπομπές ειδησεογραφικού περιεχομένου. 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

  1. Η Σκορδα ενω ξεκινησε καλα και θα πηγαινε ακομα καλυτερα , δεν αφηνει το πανελ της να εκφραστει ελευθερα. Παρεμβαινει και το κατανταει ενα ξενερωτο πανελ ,κομμενο και ραμμενο στα μετρα της. Για αλλαγη ωρας δεν τον βλεπω παντως

Ζέτα Μακρυπούλια – Ξεκινά γυρίσματα την επόμενη εβδομάδα. Θα τη δούμε τελικά σε σειρά;

WhatsApp – Έχετε προσωπικές συνομιλίες που δεν πρέπει να δει κανείς; Δείτε τι νέο έρχεται