in ,

OMGOMG

Παρασκήνιο ΣΚΑΙ – Ετοιμάζουν Τράμπα Σεφερλή – Φερεντίνου μήπως και…

Απογοητευτική είναι η κατάσταση στον ΣΚΑΪ με μονοψήφια ποσοστά τηλεθέασης σε όλες τις ψυχαγωγικές ζώνες.

  • Μοιραία λοιπόν έχει αρχίσει και πέφτει και η τηλεθέαση του δελτίου ειδήσεων και στο δυναμικό κοινό αλλά και στο σύνολο που είναι αυτό που ενδιαφέρει περισσότερο τον ΣΚΑΪ.

Αν και τα περιθώρια ελιγμών είναι ελάχιστα αυτό που εξετάζουν τώρα στον ΣΚΑΪ είναι τράμπα μεταξύ Σεφερλή και Φερεντίνου με τον πρώτο να είναι αυτός που θα δίνει lead in στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τη Σία Κοσσιώνη.

  • Μάλιστα στην παραγωγή της «Μαμάς» δόθηκε ήδη οδηγία για σαφάρι ανεύρεσης πιο ιντριγκαδόρικων παικτών που θα κάνουν περισσότερο τζέρτζελο και ριάλιτι για να ανέβουν τα νούμερα.

Αυτή η τακτική βέβαια ακολουθήθηκε βέβαια και στο κάστινγκ του «My Style Rocks» χωρίς κανένα αποτελέσμα. Παλιακά κόλπα που δεν πουλάνε… Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα για τον ΣΚΑΪ…

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

3 Comments

  1. Αλλες μέρες ο μονομάχος κάνει 12 στο δυναμικό κι αλλες 8. Επρεπε να χει υπομονή ο ΣΚΑΙ. Ουτε το chase εκανε στην αρχή αρχή 14. Με 8αρια ξεκινησε. Τα καθημερινα προγραμματα γινονται συνηθεια με το χρονο.

  2. Ο Σκάι έπρεπε να έχει υπομονή για κάποιες καλές εκπομπές του με άξιους παρουσιαστές και προ πάντων υπομονή με τα καλά και προσεγμένα σήριαλ όπως οι Πανθέοι.

Κρήτη ΤΩΡΑ – Κινηματογραφικό τροχαίο στην Αγία Πελαγία. Το άγιο που είχε ο οδηγός

Παντρεύτηκε παρουσιάστρια του Mega! (Εικόνες)