in ,

OMGOMG

Παρασκήνιο – Πρόταση ανανέωσης αλλά με “αστερίσκους” για την Μαυραγάνη στον ΑΝΤ1.

Τα νούμερα της φετινής της σεζόν δεν ήταν καλά και σίγουρα δεν ήταν αυτά που περίμεναν στον ΑΝΤ1. Το «Στούντιο με Θέα» το φθινόπωρο του 2022 ξεκίνησε με πολύ καλά ποσοστά και στο σύνολο και στο δυναμικό αλλά στην πορεία ξεφούσκωσαν.

 

  • Βέβαια θα πρέπει να σημειωθεί πως η πολύ πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου είναι μια πολύ ιδιαίτερη ζώνη καθώς τις δύο τελευταίες ημέρες της εβδομάδας ανοίγουν συντριπτικά λιγότεροι τηλεοπτικοί δέκτες σε σχέση με τις καθημερινές με τον κόσμο να επιλέγει να κοιμηθεί, να βγει μια βόλτα για καφέ ή να αθληθεί.

 

Γι’ αυτό είναι λάθος να γίνονται συγκρίσεις στην τηλεθέαση των καθημερινών προγραμμάτων σε σχέση με αυτά που προβάλλονται τα Σαββαοτοκύριακα. Είναι διαφορετικές οι συνήθειες του κοινού.

 

  • Σε κάθε περίπτωση όμως στο μικρό μερίδιο της πίτας του ΣΚ η Φαίη Μαυραγάνη δεν πήρε το κομμάτι που ήθελε ο ΑΝΤ1. Κα το καλοκαίρι του 2022 όταν έφυγε από το Open για τον ΑΝΤ1 ήταν μια ακριβή μεταγραφή για τον τομέα της ενημέρωσης.

 

Απ’ ότι μαθαίνω πρόθεση είναι το συμβόλαιο να ανανεωθεί για 1+1 χρόνο αλλά με νέα δεδομένα. Και οικονομικά (αφορούν κυρίως στο μπάτζετ της εκπομπής) ενώ τίθεται και θέμα συμπαρουσιαστή που θα ενισχύσει την εκπομπή.

 

Όσα ονόματα πάντως ακούστηκαν μέχρι στιγμής δεν ισχύουν καθώς πρώτα θα προχωρήσει ο ΑΝΤ1 σε συζήτηση με τη Φαίη Μαυραγάνη και στη συνέχεια θα αναζητήσει το πρόσωπο που θα βρεθεί στο πλευρό της. Με πολλές πιθανότητες η λύση να προκύψει εκ των έσω. Δηλαδή να αναβαθμιστεί σε συμπαρουσιαστή πρόσωπο που ήδη βρίσκεται στο δυναμικό του ΑΝΤ1.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

  1. η φαιη οσο ηταν στο εψιλον οπεν σαρωνε. τοσο σε νεανικο οσο και γενικο. ανατρεξτε στα νουμερα κ θα το δειτε. με το που πηγε στον αντ1 επαθε οτι επαθε ο ερωτας φυγας. ξεφουσκωσε. δεν ειναι επιτυχημενη εκπομπη στον αντ1 η φαιη με μονοψηφια. τωρα αν θα την κρατησουν τι να πω

Στο μάτι της «κακοκαιρίας» και η Αττική – Τα 4 κύρια χαρακτηριστικά, πώς θα εξελιχθούν τα φαινόμενα

«Καρέ καρέ» η επιχείρηση σύλληψης του βομβιστή της τράπεζας στα Πετράλωνα [βίντεο]