in

CryCry

Παρασκήνιο – Οι «κατινιές» του Φραγκολιά για να πάρει εκπομπή στον Alpha

Τη δική του εκπομπή θέλει να κάνει ο Κώστας Φραγκολιάς την επόμενη σεζόν και μαθαίνω πως έχει στο μυαλό του μία πολύ συγκεκριμένη πρόταση – concept που θα επιθυμούσε να εγκριθεί. 

  • Νιώθει στο «Happy Day» ότι δεν εξελίσσεται, αλλά φυσικά δεν είναι και έτοιμος να αφήσει το «στασίδι» αυτό που του προσφέρει ένα πολύ ικανοποιητικό χρηματικό ποσό κάθε μήνα. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα προσπαθήσει να πιέσει καταστάσεις στο εσωτερικό του ALPHA ώστε μαζί με τη συμμετοχή του στην πρωινή εκπομπή, να πάρει και το «πράσινο φως» για να βγάλει αυτή την εκπομπή στον «αέρα».

Οι μυημένοι γνωρίζουν πως παρά τις κατινιές δύσκολα θα πάρει εκπομπή και το πιο πιθανό είναι να μείνει στο «Happy Day» και μόνο. Ας κάνει κάνα ευχέλαιο που θα έχει στασίδι. 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

4 Comments

  1. Εχουν επαρση οι αταλαντοι και μη αυτογνωσια δεν εξηγειται αλλιως, να πιεσει ο Φραγκολιας να παρει εκπομπη ως τι; Ως γλαστρα της Τσιμτσιλη , ως βαριεστημενος πανελιστας που λεει μια κουβεντα στις δυο ωρες; Ως ενας εξαιρετος τυπος που εχει βαρυνουσας σημασιας αποψη και μορφωση ; Ρε θα μας τρελλανετε εσεις τα αταλαντα βυσματα, πες και ενα ευχαριστω που εχεις δουλεια και ο μισθος μπαινει χωρις να προσφερεις κατι, ενω χιλιαδες ταλαντουχα παιδια ειναι στην απεξω γιατι δεν εχουν βυσμα. Εχουμε γεμισει με ψωνια και τοξικους πανελιστες πχ Γρηγοροπουλος που μονο τοξικοτητα ,κομπλεξ και κακια βγαζει και αντι να τον απολυσουν για το μπουλινγκ που εκανε σε νεους δημοσιογραφους ως αρχισυντακτης , τον εβαλαν φατσα καρτα πανελιστα να μας χαλαει την διαθεση , τον ασχετο Φραγκολια , τον Αλεξανδρου , τον Σταματοπουλο πρωην αρχισυντακτη και αλλους ασχετους τυπους

Νεκρός ο μεγιστάνας, ιδρυτής της εταιρείας «CashApp» – Βρέθηκε μαχαιρωμένος

Η Γκαγκάκη εξομολογείται – «Έχω προσποιηθεί πολλές φορές οργασμό στο σ3ξ»