in

AngryAngry CryCry LOLLOL

Παρασκήνιο – Ο ΣΚΑΙ κόβει τη φόρα στον Ατζούν στη διεκδίκηση της Μενεγάκη

Μπορεί ο Ατζούν να ονειρεύεται, αλλά ο ΣΚΑΙ έχει άλλα σχέδια. Αναφέρομαι στη διάθεση του Τούρκου παραγωγού να “χτυπήσει” την Ελένη Μενεγάκη και να την εντάξει στη μεσημεριανή του ζώνη. Οι πηγές μου μέσα από το κανάλι του Φαλήρου κρατούν αποστάσεις θεωρώντας απαγορευτική μία τέτοια συνεργασία. 

  • Σε καμία περίπτωση δεν θα έβαζαν χρήματα για μία τέτοια μεταγραφή, αλλά είναι και πολύ επιφυλακτικοί ακόμα και στο σενάριο που ο Τούρκος προθυμοποιηθεί να πληρώσει το 100% του κόστους αυτής της εκπομπής με παρουσιάστρια την Ελένη Μενεγάκη. Και αυτό γιατί θα σημαίνει ότι δεν θα έχει το κανάλι κανένα ποσοστό από τα εμπορικά της παρά μόνο από τα breaks, του οποίου τα δευτερόλεπτα θα πωλιούνται πολύ χαμηλά λόγω κακής τηλεθέασης. Με άλλα λόγια με αυτό το σενάριο στερείται από τον ΣΚΑΙ η δυνατότητα να έχει μία άλλη εκπομπή στη συγκεκριμένη ζώνη από την οποία να μπορεί να “ρουφήξει” έσοδα από εμπορικές τοποθετήσεις.

Από την άλλη, και ο Ατζούν δεν νομίζω ότι μπορεί να υποστηρίξει στο 100% το κόστος, αν το έσοδο του είναι μόνο από τα εμπορικά, στα οποία ως γνωστών η Ελένη έχει και ποσοστά…

  • Δύσκολα τα πράγματα για το συγκεκριμένο deal.

Τι νομίζετε;

-2 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Τρόμος σε πλοίο – Τα κύματα παραμόρφωσαν αυτοκίνητα

Έκαψαν δύο αυτοκίνητα στο κέντρο της Αθήνας (Εικόνες)