in ,

CuteCute LoveLove LOLLOL CryCry

Παρασκήνιο – Ο Λιάγκας … ο Τσουρός και ο Φουρθιώτης

Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Και όσα είπε χθες ο Λιάγκας για το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Τσουρό και την επιθυμία του να γίνει αυτό ήταν αληθινά. Μαθαίνω πως ήδη έχει δεχθεί κρούση ο δημοσιογράφος του Mega. Άλλωστε οι δυο τους γνωρίζονταν απο την εποχή που ήταν κάτω απο την ίδια στέγη. Στο ραδιόφωνο του Φουρθιώτη. Τον Party Fm. Και απο εκεί αναπτύχθηκε μια πολύ ισχυρή σχέση.

 

  • Όμως αιφνιδιάστηκαν στον «αέρα» και ο Τάσος Τεργιάκης αλλά πολύ περισσότερο η Φωτεινή Πετρογιάννη. Το δεδομένο είναι πως ο Λιάγκας την επόμενη σεζόν θέλει ν’ αλλάξει τα πάντα στο «Πρωινό».

Και το πάνελ του αλλά και τη συμπαρουσιάστρια του Μαρία Κορινθίου. Χωρίς βέβαια για να τα λέμε κι αυτά να έχει δημιουργηθεί μέχρι σήμερα το παραμικρό πρόβλημα μεταξύ τους. Οι αλλαγές θα είναι μεγάλες και μάλιστα δεν αποκλείεται ο Λιάγκας να είναι παρουσιαστής δύο διαφορετικών εκπομπών.

 

Μιας κοινωνικής που θα δίνει τη σκυτάλη σε μια άλλη back to back με gossip ζώδια και μαγειρική. Ο Τσουρός σε περίπτωση που αποχωρήσει από το Mega είναι ο νούμερα ένα μεταγραφικός στόχος του Λιάγκα και δεν το κρύβει. Έτσι λοιπόν οι τωρινοί συνεργάτες του ανησυχούν.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

5 Comments

Τέλος οι «Αταίριαστοι» από τον ΣΚΑΙ – Για ποια ζώνη τους θέλει το Mega;

ΑΝΤ1 – Τέρμα οι επαναλήψεις και οι ταινίες. Τι αλλάζει στο πρόγραμμα του σταθμού;