in ,

CryCry LOLLOL

Παρασκήνιο – Μετά την “συγνώμη”…μαζί και στην TV ο Λαμπάτος με τον Σεφερλή

Η θα λατρεύεις το Μάρκο Σεφερλή ή όχι. Αυτό ισχύει για το τηλεοπτικό αλλά και το θεατρικό κοινό. Το βέβαιο είναι πως ο Μάρκος έχει επιτυχίες αλλά και πολλές ηχηρές αποτυχίες στην πλάτη του.
  • Και αποδεικνύεται ότι είναι καλύτερος όταν δεν λειτουργεί μέσα σε «σφιχτά» concept αλλά σε τηλεοπτικά προγράμματα που είναι πιο κοντά στη θεατρική του παρουσία.
Το «Ορκιστείτε Παρακαλώ» θα είναι κατά πάσα πιθανότητα η μόνη μυθοπλασία που θα πάρει έγκριση από τον ΣΚΑΪ για την επόμενη σεζόν. Και αυτό όχι στην έναρξή της αλλά μετά τον Γενάρη του 2025.
  • Ο Μάρκος ανατρέποντας τη δομή της παλιάς επιτυχίας της ΕΡΤ2 δεν θα έχει την Προεδρία του δικαστηρίου αλλά κάθε φορά θα υποδύεται έναν διαφορετικό κατηγορούμενο. Μαθαίνω πως στη σειρά σε ρόλο γκεστ θα πάρει μέρος και ο Γιώργος Λαμπάτος.
Μετά τη δημόσια συγγνώμη οι σχέσεις μεταξύ των δύο έχουν αποκατασταθεί και ο Μάρκος έδωσε ευκαιρία στον Λαμπάτο ο οποίος απέχει πολλά χρόνια από τη μικρή οθόνη.
Αντίθετα στη σειρά δεν υπάρχει καμία περίπτωση να δούμε τον Γιάννη Καπετάνιο η συνεργασία του οποίου με τον Μάρκο Σεφερλή στην παρούσα φάση έχει ολοκληρωθεί οριστικά.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

“Εξαφανισμένος” ο σέντερ του Περιστερίου που κατηγορείται ότι χτύπησε και δάγκωσε τη σύντροφό του

Κίνηση στους δρόμους ΤΩΡΑ – Ταλαιπωρία χιλιομέτρων στον Κηφισό