in

Παρασκήνιο Mega – Τέλος η Αφροδίτη Λιάντου από σειρά του καναλιού. Η ίντριγκα και…

Ξεκίνησε ως πρωταγωνίστρια με έναν πονεμένο έρωτα με τον οποίο ταυτίστηκαν οι τηλεθεατές. Γλυκιά. Δίκαιη και πληγωμένη από τον χαμό του πατέρα της, η τηλεοπτική Μυρτάλη ήταν ένας δυνατός και αγαπητός ρόλος.

 

Στη συνέχεια όλα άλλαξαν. Πλέον, στον δεύτερο κύκλο της σειράς έχει μεταμορφωθεί σε ένα υπεροπτικό πλουσιοκόριτσο που φέρεται με τον χειρότερο τρόπο στους υπαλλήλους. 

  • Οι σκηνές με την Αφροδίτη Λιάντου όλο και μικραίνουν ενώ η σχέση της με τον Γεωργίου μαθαίνω πώς δεν είναι καλή. Κάτι που συνέβη και στις «8 λέξεις» με πρωταγωνίστρια τότε την  Ειρήνη Καραγιώργη που είδαμε σιγά σιγά να «εξαφανίζεται», να αλλάζει χαρακτήρα και να μετατρέπεται σε μια ψυχοπαθή γυναίκα που θέλει να τους καταστρέψει όλους.

Μάλιστα αποχώρησε τον Απρίλιο από τη σειρά λίγο πριν από το τέλος της σεζόν. Σε ότι αφορά την Λιάντου τώρα,  κάποιοι μου «ψιθύρισαν» πως αν μπορούσε θα σταματούσε και τώρα όμως λόγω συμβολαίου δεν μπορεί. Έτσι η Μυρτάλη θα «εξαφανιστεί» στον τρίτο κύκλο αφού δεν θα συνεχίσει στη σειρά μετά από δική της απόφαση.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

  1. Είναι ευθύνη του σκηνοθέτη του Γεωργίου απ’ ό,τι κατάλαβα από το άρθρο.
    Συμφωνώ. Είναι μεγάλη βλακεία όταν παθαίνουν μετάλλαξη οι χαρακτήρες στα σήριαλ.
    Δεν στέκει και αλλοιώνει κάτι την ομορφιά ενός καλού έργου.

Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου – Στην κηδεία του νονού της… του τέως

«Σασμός» – Οριστική η απόφαση για την τρίτη σεζόν