in ,

LOLLOL CryCry

Παρασκήνιο – Υπογράφει συμπληρωματικό συμβόλαιο η Παπαγεωργίου στο STAR

Συνεχίζει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου το «Shopping Star» και την επόμενη σεζόν. Η παρουσιάστρια είχε ούτως ή άλλως διετές συμβόλαιο με το κανάλι και μέχρι στιγμής τα ποσοστά του παιχνιδιού μόδας χωρίς να έχουν καμία τεράστια διαφορά από αυτά σε σχέση με όταν παρουσιάστρια του πρότζεκτ ήταν η Βίκυ Καγιά κρίνονται ικανοποιητικά ειδικά στα γυναικεία κοινά.

 

  • Όσον αφορά στο GNTM υπάρχει προφορική συμφωνία αλλά θα πρέπει να γίνει συμπληρωματικό συμβόλαιό του για την παρουσίαση του από το μοντέλο. Όπως και θα γίνει απ’ ότι μαθαίνω.

 

Η τελική απόφαση για την επιστροφή του ριάλιτι μόδας έχει παρθεί και στόχος είναι τα γυρίσματα του να ξεκινήσουν στα μέσα της Άνοιξης και να έχουν ολοκληρωθεί στην πρώτη τους φάση μέχρι και τα τέλη Ιουλίου ώστε όλοι οι συντελεστές να έχουν τον Αύγουστό τους ελεύθερο.

 

Για την επιτροπή πολλά ονόματα έχουν ακουστεί με πρώτο και καλύτερο αυτό της Έλενας Χριστοπούλου όμως ακόμη τίποτε δεν είναι κλειδωμένο.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

  1. βουλιαζει στα μονοψηφια. κατεστρεψε ενα κοσνπετ που με καγια πηγαινε τελεια και αντι να παρει ποδι της κανουν κ συμπληρωματιικο συμβολαιο. ενα βυσμα και μισο που εδω και 3-4 χρονια δεν εχει λειψει μερα απο καναλι κ εκπομπη βουλιαζοντας παντα οποιο κονσεπτ αναλαμβανει. αυτη ειναι η μιντιακη αξιοκρατια. τα βυσματα πανε μπροστα. γι αυτο ο κοσμος δεν βλεπει πια ελληνικη τηλεοραση με ολα τα βυσματα των μονοψηφιων που παρουσιαζονται ως οπρα.

Συμβαίνει ΤΩΡΑ – Με προβλήματα η κυκλοφορία σε Κηφισό, Αττική Οδό και παραλιακή

Ισόβια στον νεαρό ποδοσφαιριστή που ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την 56χρονη πρώην του